Forum - Barbercremer og -sæber - Mitchell's Wool Fat barbersæbe
<<<1234>>>
Bruger 

Mikkel Christiansen


7. august 2012


Fik min første MWF i går og har ingen problemer med at få den rørt op til superskum. I min optik skal den bare have lidt mere "tæsk" med kosten end andre hårde sæber. Købte i øvrigt en keramikskål med trælåg på genbrugen, og sæben og skålen er nu skønt forenet, på mit efterhånden overfyldte badeværelse. Bruger primært barberkoste fra HJM. som er lidt mere kompakte, synes jeg end andre koste.
Kh.Mikkel

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


7. august 2012


Hej Mikkel

Godt at høre at du er blevet glad for din MWF sæbe:o). Jeg kan 100% tilslutte mig din  begejstring for denne sæbe. Den er i min optik en af de bedste på markede overhovedet.

Mvh Cato

Sidst opdateret den 7. august 2012 kl. 22:10

tmk


17. august 2012

Første eksperimenter med MWF
Kære Mitchell freaks,

Jeg fik tilsendt min første Mitchells sæbe for en uge siden, og har leget lidt med den.

Det skal siges, at jeg er ny i oldschool wetshaving (2 måneder), så min erfaring er begrænset. Bortset fra de elementære rookie fejl jeg laver i ny og næ, præsterer jeg som regel gode opskumninger af Harris, Tabac og Proraso sæberne med min Dovo badger.

Test 1 med hårdt vand fra hanen: Sæbens overflade blev tilført vand i nogle minutter, overskydende vand omhyggeligt banket ud af kosten. Længere og hårdere load af sæben end de ovenfor nævnte sæber. Opskumning i en skål med langsommere tilførsel af vand, og flere tæsk med kosten. På et tidspunkt var skummet ved at ligne noget, dog stadig for sejt, og jeg tilførte ganske få dråber vand i skålen, hvorefter boblerne kom og skummet faldt fuldstændig sammen, og jeg hældte det ud.

Test 2 med demineraliseret vand: Som ovenfor, dog ramte jeg på et tidspunkt en cremet konsistens som med mine andre sæber. Da den kom på kinderne, holdt den ikke længe og forsvandt. Ikke desto mindre blev den ene passage med Merkur Progress som jeg tog, egentlig ganske udmærket. Min konklusion er, at jeg igen brugte lidt for meget vand, og at skummet skulle have haft lidt flere tæsk med kosten.

Test 3 bliver, at stoppe tilførslen af vand når skummet kun er en smule for sejt, og så lave face lathering resten af vejen.

Test 4 bliver at anskaffe en grisekost (Semogue eller Omega), og håbe at den er lidt hårdere end min ellers udmærkede Dovo Badger.

Er 3 og 4 en fornuftig strategi fremadrettet ?

Og er det virkelig nødvendig at drukne hele sæben i vand inden man loader ? Jeg KAN ikke få mig selv til at drukne hele sæben. Kan man ikke forestille sig, at den nederste del af pucken bliver dårlig i længden af alle de drukninger ?

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


18. august 2012


Du skal ikke være bekymret for at drukne din MWF i vasken. Der sker intet med den nederste del af pucken:o). Det er og bliver den beste måde med denne sæbe efter min mening. Den kræver lidt øvelse, men når først koden er knækket er det fuldstændig ligegyldigt hvilken kost du bruger. Jeg bruger en silvertip badger kost uden problemer og får det perfekte skum ud af sæben hver gang:o).

Mvh Cato

tmk


31. august 2012

Så tror jeg det lykkedes
Hej Cato,

Tak for dit svar. Jeg har prøvet at drukne Mitchell sæben tre gange, og jeg kan konstatere, at det gør en stor forskel til det bedre, om man drukner sæben eller bare fugter overfladen.

Som det vist også er skrevet tidligere i denne tråd, så er MWF temmelig sart hvad angår væsketilførsel, man skal virkelig passe på med ikke at tilføre for meget vand.

Når det så er sagt, så må man bare sige, at det er en fremragende sæbe.

mvh Torben

<<<1234>>>
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk