Forum - Barbercremer og -sæber - Mitchell's Wool Fat barbersæbe
Bruger 

Andreas Skjæmt Andersen


30. november 2011

Sv:
BTW:

Vend lige tilbage med en melding om face latheringen med fedtet!

Det vil jeg gerne høre mere om!

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


30. november 2011


Hej Andreas

Det var nu ikke for at sige noget ondt om din børste. Jeg kender den ikke og kan derfor ikke udtale mig om den:o). Kender pt. kun min egen og håber derfor på at kunne suge nogen gode erfaringer ud af jer, som ved meget mere om det, end jeg.

Jeg kunne sagtens forestille mig, sprøjtmaling af væggen hvis man starter for vådt;o). Den er noteret og tages med ved aftenens eksperiment.

Jeg har lige bestilt følgende produkter:
Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Sandeltræ.
Proraso Barbersæbe i skål - Aloe & Green tea.
Der kommer helt sikkert flere produkter til samlingen med tiden. De 2 du henviser til har jeg haft kigget på og de bliver nok også tilføjet til samlingen med tiden:o).

Mvh Cato

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


30. november 2011


Jeg skal nok give en melding senere om resultatet af min face latheringen.

JAN


30. november 2011


Hej Cato
Ved opskumning af Mitchell lader jeg den - og kosten - stå i blød nogle minutter. Kosten klemmes og trykkes så den blot er fugtig før den lades godt med sæbe. Børstespidsen dyppes i vandet et par gange under opskumningen.Jeg får rigeligt skum til to pas på den måde.Jeg bruger forskellige Semogues eller grævlinge på samme måde, og med lige godt resultat. Pøj, pøj i aften.
mvh
Jan

Andreas Skjæmt Andersen


30. november 2011


ARKO er en sikker vinder, men hvis jeg endelig skulle vælge mellem Men-U og Proraso grøn ville jeg bestemt tage Prorasoen!

Du får godt nok bestilt en masse varer her for tiden, skal jeg love for.
Du må snart have et godt udvalg af Proshaves varesortiment derhjemme!

Hvis jeg nu tager en 6-pack med til næste landskamp kan vi slå to fluer med et smæk - fodbold og inspiration til femtidige køb :)

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


30. november 2011


Hej Jan

Mange tak for dine tips:o).
Ser frem til at prøve denne metode i aften og håber at det kan løfte mit skum til perfektion. For første gang i mit liv, er det blevet en fornøjelse, at barbere mig. Nu er det blevet noget jeg hygger mig med dagligt.

Hej Andreas

Man må aldrig gå ned på udstyr;o). Så længe at økonomien ikke tager skade af det, så skal der være plads til at forkæle sig selv. Som jeg ser det, så har jeg fået samlet mig et rigtig godt udgangspunkt. Med de nye produkter jeg har bestilt, er jeg kun oppe på 2 forkellige barbersæber og 1 barbercreme, så jeg syntes ikke at det er så slemt endda:o). De resterende dele jeg har købt, er jo langt sigtede investeringer.

Jeg er altid frisk på et møde, med lidt barber snak inkluderet:o).

Mvh Cato

Sidst opdateret den 30. november 2011 kl. 17:43
Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


30. november 2011


Så har jeg forsøgt mig med min første opskumning i ansigtet og det var ikke nogen udpræget succes. I hvert fald ikke i første omgang. Jeg kunne faktisk ikke rigtigt få det til at skumme. Det virkede som om at sæben ikke rigtig ville frigive sig fra min kost og tilsatte jeg det mindste vand, så var det som om at såben svandt ind/forsvandt fra min hud?!? Min hud blev meget mere synlig igen. Jeg fik fremprovokeret en meget cremet konsistens, som var lidt  for tør og ikke særligt skummene. Dog fungerede det ganske fint til barbering og slut resultatet, fejler bestemt ikke noget:o).

Hvad der er årsagen til denne situation, kan jeg ikke lige gennemskue. Måske I har en bedre ide om det, end jeg?

Mvh Cato

JAN


30. november 2011


hej
Jeg tror du har startet opskumningen med for meget vand på/i  kosten. Efter ladning med sæben fører jeg denne forholdsvis tørre sæbe på ansigtet, først derefter starter jeg opskumningen, dypper børstespidserne efter behov, sædvsnligvis et par gange undervejs, så skal der nok komme skum.
Hvis du fugter børsten for meget bliver skummet for tynd og fladt. Det kan lykkes !
mvh
Jan

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


30. november 2011


Hej Jan

Jeg tror ikke at der ikke er for meget vand i kosten. Den er først blivet tykket sammen efter at have ligget i blød (for at få overflødoig vand ud af børsten). Efterfølgende rystes kosten lidt, for at få lidt mere vand ud af den. Kan det skyltes for lidt vand i børsten, at det virker som om, at sæben har svært ved at slippe kosten?

Jeg skal nok få knækket koden. Jeg skal bare have fundet ud af hvor mit problem ligger.

Mvh Cato

JAN


30. november 2011


Hej Cato.
Det lyder som om du nærmer dig, din teknik lyder ok - en morgen sidder  den i skabet - glæd dig  :-)
mvh
Jan

Sidst opdateret den 30. november 2011 kl. 22:12
Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


30. november 2011


Hej Jan

Jeg håber at du har ret:o). Jeg skal nok knække koden, men der er åbenbart stadig et par justeringer til. Jeg er ellers super glad for denne sæbe, så jeg giver ikke op. Jeg må prøve med en smule mere vand i kosten, for at se om jeg måske tager for meget vand ud af kosten inden ladning af kosten. Kan man egentlig tage for meget vand ud af kosten, inden denne lades og derved have problemer med at få sæben til at slippe kosten igen?

Mvh Cato

JAN


30. november 2011


ja, jeg tror sæben i kosten måske kan blive for tør, og derfor ikke slipper så godt, kosten skal være fugtig; får et klem og et par ryst så er den køreklar   held og lykke
mvh
Jan

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


15. december 2011


Hejsa

Så fandt jeg endlig ud af hvad der var mit problem med denne sæbe:o). Jeg har fundet ud af at denne sæbe skal stå totalt under vand (relativt varmt vand) i 3-4 minuter inden jeg lader min kost. Min kost er simpelthen for blød til, at jeg ellers kan få frigivet nok sæbe til at lade min kost tilstrækkeligt.

Resultatet er nu for første gang, at jeg får den helt rigtige konsistens. Det troede jeg at jeg havde før, men efter at have prøvet andre produkter og set resultatet af opsumning af disse + set utallige videoer på youtube, må jeg erkende at Michell`s sæber ikke er lykkedes rigtigt for mig før nu.

Når at det rigtige skum fremstilles, så er der kun en ting at sige, efter min mening. Det er den bedst beskyttende cremede skum, jeg endnu har oplevet. Perfekt glid, konsistens og følelse. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle knække koden med denne sæbe og jeg havde næsten opgivet den. Gudskelov at jeg ikke gjorde det. Denne sæbe er i særklasse, når man lærer at styre den. Det må jeg erkende.

Hvis at mine erfaringer ændrer sig, følger jeg selvfølgelig op på det løbende.

Mvh Cato

Sidst opdateret den 15. december 2011 kl. 20:19

tmk


27. juli 2012

Destilleret / demineraliseret vand ?
Jeg bor i et område med meget hårdt vand, og forudser derfor problemer med mitchells Wool fat. Er der nogen af jer der ved om der er noget at hente ved at skumme op med destilleret eller demineraliseret vand ?

Søren H. Møller


27. juli 2012


Der vil være noget at hente ved at bruge dem. vand, blødt vand vil alt andet lige få en sæbe til at skumme nemmere, uanset om det er en barber- eller håndsæbe.

Men hårdt vand er ingen hindring for at skumme MWF op, det kræver bare at børsten loades mere og så tager det måske også lidt længere tid at få dannet skummet, men det er ikke umuligt.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk