Forum - Aftershave - Thayer's Witch Hazel
<<<123>>>
Bruger 

GAMBIT


5. november 2016

Thayer´s ?
Blev det nogensinde til noget ?

Brose


8. november 2016


Nej, vi droppede det  igen - kommunikationen var simpelthen alt for tung.
Måske vi skal se lidt nærmere på det igen efter jul :-)

Mvh
Brose / Proshave

CHSeifert

CHSeifert


10. november 2016


Hej  Brose,

Jeg bruger Thayers nu som en fast del at mit after shave ritual.
Efter barberingen, så er det på med lidt køligt vand i ansigtet med hænderne, så tager jeg min kærestes vatrondel pose fra Matas (de store runde vat dutter) og tager min Thayers alkohol fri toner (har 4 stk: en uden duft, en med lavendel, en med agurk og en med rose) og splasher hele vat totten til med det - bruger RIGELIGT. Derefter fordeler jeg det over hele ansigtet, og så der hvor jeg ikke har barberet - næse, pande, og bare hele ansigtet.

Det giver en dejlig ren og frisk fornemmelse og klargør mit ansigt til den kommende after shave splash, der ofte er med alkohol i - men den svier ikke pga god barbering OG Thayers.

Genialt produkt.

Håber Proshave får det.

Ved godt I ikke kan blive ved med at tage nye ting ind - I har allerede fantastisk mange gode produkter, men Thayers er bare godt. Får I det, så bestiller jeg 5-6 flasker årligt hos Jer på fast basis bare pga det.

Hvis ikke I får det, så er her en adresse til alle Thayers fans, hvor I kan købe en flaske Thayers til ca. 80 kr leveret til døren.
Når I holder Jer under 80 kr før porto, så er der ingen told eller moms på det. Så køb KUN en flaske ad gangen, ellers får i told og moms i rumpetten PLUS 160 kroner i gebyr (Mvh Toldservice og EU).

1 flaske Thayers koster $8 på den side jeg bruger. Med porto er det ca. ialt 80 kr - INGEN MOMS, TOLD eller udgift. Dog tager det 2-3 uger at komme til Danmark. Men det bliver leveret af PostDK

Har brugt dem 4 gange nu - og kender flere, der bruger dem til lige netop Thayers.

www.iherb.com

Stol på mig, de er gode nok.
Men vil hellere købe det hos ProShave, hvis Brose får det i sortiment.

Sidst opdateret den 10. november 2016 kl. 23:54

GAMBIT


25. februar 2017


Jeg står bare med pengene i hånden parat til at kaste det efter nogle flasker. Da det har mange fordele ved at bruge hver dag må der også være baggrund for det sælger godt på shoppen.

GAMBIT


26. februar 2017


Købt gennem iHERB og venter spændt på levering :)

Grenberg


26. februar 2017


Spørger lige af uvidenhed, hvad er ideen med Thayers ? Jeg bruger selv Esprit De Valdemar til at rense efter hver baberring og bagefter en god aftershave balsam eller splash. Gør Thayers noget ud over det ?

GAMBIT


27. februar 2017


@Grenberg,  

hvad jeg har læst mig til lukker Thayer´s hudporrerne, strammer huden op og har nogle gode egenskaber i forhold til at give huden smidighed og velvære. Udover det skulle det også svie mindre ved før du påfører aftershave, men jeg kan nu meget godt lide det svier lidt :)
-
Grunden til jeg vælger at inkludere Thayer´s UNSCENTED i min shaving rutine er at jeg gerne vil have mulighed for at desinficere uden nødvændigvis at skulle bruge en aftershave/splash og kan påføre en lækker aftershave balm til sidst. Det er typisk ved barbering inden sengetid at jeg gerne vil undlade at bruge en perfumeret aftershave.

Man kan også bare bruge en Allum blok og glide ud i ansigtet, men det har ikke samme gode egenskaber for huden.

Når man ser de mange wetshavers på youtube bruge Thayer´s er det typisk Cucumber scented, men den duft er ikke lige min favorit :)

Du kan læse mere om Thayer´s egenskaber her
http://dk.iherb.com/pr/Thayers-Alco...

<<<123>>>
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk