Forum - Aftershave - Thayer's Witch Hazel
Bruger 
Lars Jensen

Lars Jensen


17. november 2009

De kommer ikke med i julehandlen, desværre!!

Jeg har spurgt!!

Mvh Lars

PS: Men det kan jo være at der er sket noget nyt i sagen siden jeg fik det nedslående svar!!!?? ;-)

Jacob Brøchner


19. november 2009

Thayers
Jeg har nu spurgt efter Thayers siden maj. Proshave skriver i august at de har kontakt til fabrikken, men der er stadig ikke noget Thayers på hylden måneder senere.

Jeg synes generelt at Proshave ikke rigtigt udvikler sig med nye produkter og tiltag. Forummet er stillestående hvor den mest populære side er "Dagens barbering".

Der kommer ting som engangsskrabere, badesæbe og håndcreme i udvalget... Det kan være at det er fede produkter, men det er ikke hvad jeg søger på et shaving site.

PROSHAVE kom nu ind i kampen! I kan godt.

Brose


20. november 2009


Hej Jacob,

Tak for dit indlæg - Må dog sige at jeg ikke er enig mht. udviklingen af sortiment og tiltag :-)

Kigger du under "Nyheder fra Proshave" kan du se at vi i den seneste tid bla. har fået yderligere et agentur, har introduceret Shavemac som den eneste forhandler i Danmark, har tilføjet størstedelen af Tabacs produkter, importerer den nye Proraso Cutting Edge serie og diverse andre produkter. Hertil kommer en løbende forbedring af site og funktionalitet.

Mht. forum'et er det noget vi har oprettet for at du som bruger kan udveksle erfaringer, få hjælp til teknikken, få svar på diverse spørgsmål, uploade og se billeder af grej osv. Forum'et er til for brugerne og dem der har lyst til at bidrage. - Du er altså meget velkommen til at byde ind med indlæg hvis du savner aktivitet :-)

Thayers er hverken glemt eller droppet. Vi ville naturligvis gerne kunne levere det til dem der måtte ønske det, men det er klart at vi også er nødt til at se på både omkostning og mulighederne for at sælge produkterne.

Vi har en masse planer med Proshave - både hvad angår sortiment, forhandlernetværk og website - Vi vil fortsat melde ud når der sker noget nyt :-)

Mvh,
Brose

Grenberg


22. november 2009


Lige et spørgsmål til Jacob (Jeep)

Du skriver at Du bruger den (Thayer's) overalt på ansigtet og kan undlade dagcrem, mit spørgsmål går på er den så ikke for fed i konsistensen ? og Du får en skinnedne ansigt eller hvad ?

Vil også lige til sidst give Brose ret i at der faktisk sker nyt hele tiden ( måske ikke lige hver dag men hvem forventer det). Husk på at Proshave er en "butik" og at man ikke bare tager varer ind og ind hele tiden, man har også et lager at holde nede (skriver af erfaring som gammel salgsassistent)

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


22. november 2009


Undskyld jeg blander mig, men...

Thayer's Unscented Witch Hazel er på ingen måde fed, det har fuldstændig samme konsistens og udseende som vand.

Ingredienslisten mener jeg kan findes på Thayer's hjemmeside, men jeg har den også liggende her:
http://www.shm.dk/shave/misc/Thayer...

Mvh.
Søren

JEEP

JEEP


23. november 2009


Søren har helt ret Thayer's har samme konsistens som vand. Men, produktets egenskaber gør at det kan erstatte dagcreme - udover på de allerkoldeste dage.


Mvh.

Jakob

John Kreiner

John Kreiner


16. februar 2010

Også liebhaver

Ikke for at sparke til nogen, men for at sparke lidt nyt liv i denne tråd, så vil jeg da også gerne melde mig på banen som aftager til en flaske, når/hvis den uparfumerede dukker op.

I øjeblikket bruger jeg - rent rutinemæssigt - min alun-blok som en slags toner efter hver barbering, altså ikke kun når blodet småsprøjter.

Efter beskrivelserne lyder Thayer's meget mere sympatisk i den sammenhæng.

vh
john k-

Lau Larsen


16. februar 2010

os´mig
Jeg kan kun tilslutte mig de andre i denne tråd......
Lad os få noget Thayers !!!!!!!!!!´og det kan kun gå for langsomt ;o)

Mvh.
Lau

John Kreiner

John Kreiner


17. februar 2010

Helt vildt

Jeg havde egentlig sat mig for, at jeg ville bestille en flaske Thayer's Unscented Witch Hazel hjem fra USA. Den koster $9,95, så det skulle vel være til at overse.

Men når forsendelse og P&P kommer oveni, så er prisen pludselig $39,44 - og hvad der så kan komme på i told, aner jeg ikke.

Jeg opgav i hvert fald projektet, for det er simpelthen for vildt...

vh
john k-

Søren H. Møller


17. februar 2010


Hej John.

Så længe du holder dig under 1200 eller 1400 kr, jeg kan ikke huske det eksakte beløb, skal der ikke betales told, men der skal betales moms af hele beløbet inklusive forsendelsesomkostninger.
Oveni kommer PostDanmarks toldbehandlingsgebyr som ligger omkring 150-160 kr.

Der var på et tidspunkt en tråd på B&B angående troldnød i Europa, og der var der et link til en butik i England, der solgte noget. Det kan dog godt være, det var ren troldnød-ekstrakt - men så kan man jo bare mikse sin egen Thayer's.
Jeg vil prøve, om jeg kan grave tråden eller linket til butikken frem igen.

Mvh.
Søren

John Kreiner

John Kreiner


18. februar 2010

Hej Søren

Hvis du falder over det link, du nævner, er jeg meget nysgerrig. Nu skal det ikke få dig til at sjuske med "krumsablen", at du skal lede efter det, men hvis du falder over det...

Der må ligge en fed forretning og vente på den, der kan få organiseret en import- og agentvirksomhed for Thayer's i Europa - uden at jeg i øvrigt skal gøre mig klog på forretningsdrift...

vh
john k-

Søren H. Møller


18. februar 2010


Jeg er ikke helt sikker på, om jeg fandt den rigtige tråd, jeg synes, jeg husker overskriften som en anden, men ellers fandt jeg en tilsvarende.

Der findes i hvert fald et par engelske mærker, men det er vist ren troldnød-ekstrakt eller olie.
De engelske mærker hedder Boots og Care, men en søgning på "distilled with hazel" skulle lede en i den rigtige retning.
Man kan evt. begrænse søgningen til uk-sites.

Man kan nu også finde troldnød olie i danske helse-butikker, hvilket har fået mig til at granske Thayer's produkt nøjere, og ud fra det, har jeg sluttet, at det burde være forholdsvis nemt, at kopiere produktet - så det har jeg sat mig for at gøre.

Det bliver lidt spændende at se, om det vil lykkes, men jeg føler mig fuldt overbevist om, at det gør det - jeg har immervæk 11 års erfaring med udvikling fra den agro-kemiske industri.


Mvh.
Søren

Sieges

Sieges


1. marts 2010


Jeg også vil melde min interesse for at proshave tar inn Thayer's Witch Hazel. Jeg bare håper at dere vil sende til Norge også :)

mvh,
Øyvind

Nikolaj Hawaleschka Stenberg


31. august 2010

Den kan købes i EU
Først og fremmest tak for anmeldelsen. Jeg kan også se, at den er temmeligt godt vurderet på B&B m.fl. Personligt foretrækker jeg dog en alumklump + AB, men sådan er vi jo så forskellige :-)

Hvis man er til den, er det muligt at finde på webshops i England.

Mvh

Nikolaj

Grenberg


8. april 2011


Er det bare mig eller er Thayer's noget overvurdet ? har ikke brugt den i mange mange måneder og savner den ikke, bruger alm aftershave efter barbering uden problemmer.

Skal huden friskes mere op bruger Jeg Ole Henriksens pick me up mist

Mvh

Grenberg

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk