Forum - Aftershave - Thayer's Witch Hazel
Bruger 
JEEP

JEEP


16. maj 2009

Thayer's Witch Hazel
Thayer's Witch Hazel har eksisteret siden 1847. Produktet, som bedst kan beskrives som forgængeren til den moderne aftershave, består, i al sin enkelthed, af et afkog, primært af troldhassel og aleo vera, evt. tilsat alkohol og/eller natulige dufte.

Både aloe vera (som alle vel kender fra div. cremer) og troldhassel (som bl.a. også er at finde i Prorasos aftershaver) har stærke helende, beroligende og kølende egenskaber - og egner sig derved perfekt til at lindre irriteret hud efter barbering samt generelt at tilføje fugt og velvære.

En god detaklje ved produktet er endvidere at det ikke indeholder nogen former for kunstige tilsætningsstoffer, det er ganske enkelt selvkonserverende.

I USA er Tahyer's Witch Hazel at finde i enhver seriøs vådbarberingsentusiasts badeværelse - og mange bruger produktet som en del af deres daglige barberingsrutine.

Gennem en af mine amerikanske venner har jeg fået tilsendt to flasker. Jeg valgte den alkoholfri uparfumerede variant, da den er bedre at bruge sammen med mine alkoholbaserede aftershaves, både fordi den modvirker alkoholens udtørrende virkning og fordi den uparfumerede (som virkelig er absolut duftløs!) ikke blander sig med duften fra aftershaven.

Jeg har brugt Thayer's Witch Hazel i halvanden måned nu, på den tid har jeg brugt en halv flaske. Baseret på det er mine tanker om produktet som følger:

Pris:
I USA er produktet billigt, men det er dyrt i fragt og told at få det til Europa. Der er pt. ingen europæisk forhandler af produktet, desværre

Kvalitet:
Ud fra en betragtning om at et produkt, som holder hvad det lover, er kvalitet, så må Thayer's Witch Hazel siges at være top kvalitet!

Helende egenskaber:
Jeg har endnu ikke prøvet en toner eller aftershave som kan slå irritation ned hurtigere end Thayer's Witch Hazel

Kølende egenskaber:
Produktet har en behagelig kølende effekt, ikke et kick som en mentholbaseret aftershave, mere en forfriskende svalende effekt

Duft:
Den version jeg har har absolut ingen duft. Men produktet fås i flere variationer med forskellige dufte

Effektivitet:
Man kommer langt med en smule, men da produktet har konsistens som vand kommer man hurtigt til at bruge for meget, men sådan er det med aftershave produkter

Fugtgivende egenskaber:
Særdeles gode, jeg er holdt op med at bruge ansigtscreme efter barbering - og jeg har endda generelt tør hud!

Jeg bruger personligt Thayer's Witch Hazel på denne måde:
Efter at have vasket mit ansigt af med koldt vand, efter endt babering, væder jeg et stykke vat med Thayer's Witch Hazel og påfører det på hele mit ansigt, derefter giver jeg det 30 sekunder til at trænge ind og påfører så min aftershave. Er det en alkoholbaseret aftershave lader jeg den trænge ind i ca. et minut, derefter hælder jeg lidt Thayer's Witch Hazel ud i hånden og påfører den på samme måde som aftershaven. Er det en aftershave balsam, uden alkolhol, jeg bruger, er der ikke nødvendigt at bruge Thayer's Witch Hazel bagefter. Resultater er en blød og veltilpas hud resten af dagen.

Jeg kan ikke anbefale dette produkt stærkt nok! Det er synd og skam at det ikke har en europæisk forhandler. Men, det er så godt, at selvom det er dyrt, så regner jeg med at blive ved med at få det hjem fra USA fremover.

Se mere om Thayer's produkter her: http://www.thayers.com/


Mvh.

Jakob

Henrik Langkjær


16. maj 2009


Hvis du siger det er så godt, så er det jo bare at vi er nogle stykker der slår sig sammen og køber nogle flasker. Ved godt, at tolden ikke bliver billigere af den grund, men fragten vil da blive billigere. Så er der godt nok noget fragt intern imellem i DK. Men hvis man kan spare noget, er det da bedre end ingen ting....

//Henrik

JEEP

JEEP


18. maj 2009


Det kunne være en mulighed. Hvis man ikke kunne overtale nogen til at føre produktet :)


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


18. maj 2009


Det var da et vink med en vognstang, Jakob!! :-)

Vi skal skrive til info@proshave.dk hvis vi har nogle gode forslag.

Skriv bare mig på ønskelisten!! Jeg tager en... ;-)

Mvh Lars

Henrik Langkjær


18. maj 2009


Jeg kan da også snuppe en enkelt....

//Henrik

Brose


20. maj 2009


Hehe... vi har set at der er nogen der står og vinker :-)

Thayers lyder som et spændende produkt - Vi ser om vi ikke kan få et par kasser hjem, så vi kan teste om det er noget der dur
;-)

JEEP

JEEP


20. maj 2009


Super! Det er rigtig godt at høre :)

Jeg vil anbefale at I tager den uparfumerede version uden alkohol hjem, det er langt den mest alsidige og også langt den mest solgte (se billede).


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


25. maj 2009

HØRT HØRT!!
Jeg vil dog anbefale at i tager lidt af hvert.
Der er der hedder Thayers Medicated Superhazel with Aloe Vera som lyder spændende..... Arghhh, hvem prøver jeg at snyde, de lyder allesammen spændende!!!

Mvh Lars

Lars Jensen

Lars Jensen


25. maj 2009

Hov....
De sælger også en prøve pakke med deres 9 originale Tonere

;-))

Mvh Lars

Lars Jensen

Lars Jensen


25. maj 2009

7 eller 9, jeg er lidt forvirret!!?
Tjek deres hjemmeside ud for at forstå!!
;-)

Mvh Lars

JEEP

JEEP


25. maj 2009


Vær opmærksom på at duften af troldhassel (witch hazel) er temmelig markant i de versioner som ikke er duftfrie.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


26. maj 2009

Dufter de så dårligt eller....?
;-)

Mvh Lars

JEEP

JEEP


26. maj 2009


Efter sigende skulle duften være udemærket, men meget markant - dvs. potentielt forstyrrende for ens aftershave/eau de cologne.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


26. maj 2009

Ok.
Efter jeg har sendt thayers en mail har jeg fået bekræftet at det er 9 flasker der er i en prøve pakke.

Jeg mener dog at det var omkring 30$ man skulle betale i fragt. Det er jo forrykt!!

Så jeg må jo bare vente på at proshave sælger dem ;-)

Mvh Lars

Martin Toft

Martin Toft


16. november 2009


Hey Proshave.
Jeg ville lige høre hvordan det ser ud med at få Thayer´s på hylderne? Det er et produkt, som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve.

Mvh,

Martin

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk