Forum - Aftershave - Vidundermiddel mod knopper og irriteret hud!
<<<12>>>
Bruger 

Brose


7. september 2009


Hej Toft,

Jeg er helt enig med Jakob - Det ser rigtig fornuftigt ud hvad du har valgt. Vil også anbefale dig at tage en pakke Derby-blade med, så du kan prøve hvilket blad der fungerer bedst for dig. Proraso Aftershave Lotion er for mig helt uundværlig og en del af det faste morgenritual.

Mht. sæbe, så tror jeg det er en god idé at starte med en fast sæbe fra Proraso, da den er lidt nemmere at bruge når det er den første faste sæbe. Duften er også en del mere neutral.

Tabac-sæben er helt suveræn og hører helt sikkert til i en samling af faste sæber, men her skal man også være opmærksom på at duften er en del mere old school :-)

Må igen give Jakob ret mht. børste - Ved man at det er noget man kommer til at bruge, så er det en rigtig god investering med en grævlingebørste. Behandler man den ordentligt, så holder den uden problemer de næste 10 år.

Velkommen til - håber at du bliver glad for dit grej, uanset hvad du måtte beslutte dig for :-)

Mvh,
Brose

TOFT

TOFT


8. september 2009


Mange tak for de gode råd, det vil jeg bruge når jeg ligger den endelig ordre.

Hvad siger i til mit spørgsmål ang. pas? Det forvirrede mig en kende nemlig:)

Mvh,

Martin

Brose


8. september 2009


Hej Martin,

Mht. begrebet pas er det korrekt som du skriver det - Et pas er én gang over. I langt de fleste tilfælde er det mere end rigeligt :-) Der er dog nogen der hygger sig med at tage et andet og tredje pas :-)

Det er helt individuelt hvad man foretrækker og hvad der virker bedst - Det vigtigste, som jeg ser det, er at barberingen ikke behøver at være en straf, men i stedet kan være noget man hygger sig med - om det så er 2 minutter de dage man har travlt om 20 minutter hvis du har god tid søndag formiddag :-)

Håber at det besvarer spørgsmålet og ellers fyrer du bare løs.

Mvh,
Brose

Søren H. Møller


8. september 2009


Hej Toft.

Som forholdsvis nybegynder kan jeg kun tilslutte mig de mere erfarne.
Jeg startede med en grævlingekost og har ikke fortrudt - tværtimod, fra dag 1 var det en nydelse.

Jeg kan varmt anbefale Prorasos hvide sæbe, den er god, også når man er nybegynder, da den ikke er så hård som Tabac, og derved er lettere at få indøvet sin teknik på.

Prorasos Liquid Aftershave er også et rigtig godt valg, dejlig duft og god konsistens - mmmmm.

Jeg tror, jeg brugte Merkur de første 14 dage, og fik herefter bl.a. Derby og Feather til test.
Merkur var gode at øve sig med, men resten ryger i skraldespanden, både Derby og Feather virker væsentligt bedre for mig. Vent dog lidt med Feather, de er meget skarpe.

Ellers velkommen i klubben - jeg tror ikke du fortryder  :o)


Mvh.
Søren

Nikolaj Hawaleschka Stenberg


8. oktober 2011

Nemlig!
Citat fra JEEP:

"indholdet af talg i Tabac sæben gør en meget stor forskel"

+10000000

Kristian Høgh


27. april 2013


Nu er jeg lige startet med at barbere hovedet med en Merkur Futur og bruger Gillette gel som jeg altid har brugt i ansigtet. Er sæben bedre ? eller hvad består forskellen i ?

Har altid brugt en Braun pulsonic barbermaskine til hovedet og den er rigtig go i ca 1,5 måned, så skal der nyt skær til og de er ikke billige længere.

<<<12>>>
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk