Forum - Barberkoste - Rengøring af kost
<<<12>>>
Bruger 

Brose


14. oktober 2011


Hej Henrik

Det er helt normalt at en børste fælder lidt med brug.

Der er naturligvis stor forskel på børster og kvaliteten af børster, men så længe man behandler sin børste ordentligt, og det lyder det bestemt som om du gør, så skal det kun være en lille smule de fælder :-)

Mvh,
Brose

Kenneth Nielsen


27. november 2011

Grævlingen fælder..
I løbet af den sidste måned har jeg oplevet at min barberbørste taber et hår eller to hver gang jeg bruger den. Brose, du skriver godt nok at det er normalt, at den fælder lidt, men jeg synes måske det er lige i overkanten, at det sker hver eneste gang den er blevet brugt. Eller er det bare mig?

Det drejer sig om en Shavemac Silvertip 23mm, købt her på sitet for otte måneder siden. Den er blevet anvendt i gennemsnit hver anden dag. Jeg skyller og "pumper" den ren med varmt vand efter brug, "klemmer" og ryster den let og stiller den (dog med hovedet opad) i hvad jeg vil betegne som fint ventileret miljø.

Jeg læser først nu jeres anvisninger om at en børste bør renses grundigere end blot med vand i ny og næ, hvorfor jeg ikke har gjort det før. Kan det være årsagen til hårtabet?

Jeg vil straks give min børste en omgang med shampoo og eddike.

Vh. Kenneth

Grenberg


27. november 2011


Hej kenneth

Du kom mig i forkøbet jeg har samme "problem" med min Shavemac silvertip også. Den taber ca et hår eller 2 under hver barbering og den bliver behnadlet lige som din.

Min Edwin Jagger fælder stort aldrig og det er en best badger.

Shavemac'en bliver 2 år juelaften men den har nu altid fældet

Er spændt på Brose's svar

Mvh

Grenberg

Sidst opdateret den 27. november 2011 kl. 22:21

Andreas Skjæmt Andersen


28. november 2011


Min Semogue 1305 taber vel 1 hår om ugen eller noget i den stil med daglige barberinger.

Søren H. Møller


28. november 2011


Man kan evt. checke om det tabte hår har samme længde som de andre.
Er det lidt kortere, kan det være fordi, det simpelthen ikke har været limet til knuden eller fordi det er knækket.

Det sidste kan man, måske ikke helt undgå sker, men man kan i hvert fald nedbringe risikoen ved at sørge for, at hårene er godt gennemblødt inden, man begynder at piske sin skum op. Vandet er med til at blødgøre hårene.

Et par hår per barbering er ikke noget, jeg vil få søvnløse nætter over, en barberkost indeholder alligevel en del hår.


Og så lige en teoretisk anskuelse:

En knude på 22 mm har et areal på 380 mm2
Antager vi, at et hår fra en grævling eller gris, har samme diameter som gennemsnittet for et menneske (ca. 0,1 mm), så har et sådan hår et areal på 0,0314 mm2

Simpel division siger så, at der teoretisk er plads til ca. 12100 hår, når de bliver stillet pænt side om side. Presser man dem så lidt sammen, er der nok plads til lidt flere  ;o)


Mvh.
Søren

Grenberg


11. februar 2012



Får lige at vende tilbage til rengøringen hvordan fjerne man sæbe og kalkrester fra håndtagene (går ud fra at Shavemac er af plast ?). Har prøvet med sulfovand og tandbørste men kan ikke få dem pæne nok på håndtaget

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


12. februar 2012


Den her metode har virket fint for mig

http://www.shaveinfo.com/videos/bru...

(det er den med vinegar)


Mvh.
Søren

<<<12>>>
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk