Forum - Barberkoste - hvilken kost
<<<12>>>
Bruger 
CHSeifert

CHSeifert


22. november 2016


Til Heini:

Jeg har kun ejet en Chubby 1, men solgte den hurtigt, da håndtaget er alt for lille til mig.
JKeg gad ikke engang prøve den, da håndtaget var ubrugeligt for mig.
Jeg har XL hænder, men ikke grotesk store hænder, bare store hænder.
Chubby 1 har et håndtag, der passer, hvis du har meget små hænder.

Chubby 2 håndtaget er allerede på grænsen af hvad jeg behageligt kan holde i min hånd.

Chubby 1 har en knot size på 25mm, mens Chubby 2 ligger på 27mm.

Der er ret stor forskel på dem, mht til knot size,men jeg finder ikke Chubby 2 er for stor til mit ansigt.
Men kan du udholde det lille Chubby 1 håndtag, så er >Chubby 1 knotten på de 25 mm en størrelse knude, der vil passe til stort set alle vil jeg mene.

Men jeg har flere Chuibby 3 koste, og her vil jeg mene, nogle vil opleve den er FOR stor, men til mig er den fin, og håndtaget passer mig meget bedre end Chubby 2's håndtag gør.

Kunne jeg få en Chubby 2 knude i et Chubby 3 håndtag, så var det den perfekte Simpson børste for mig.

Men frygt ikke Chubby 2'en knude, når først du vender dig til større knuder, så skal de fleste op over 30 mm før det bliver virkelig stort.
Jeg har 2 Thäter på 30 mm, en 2-band og en 3-band begge i bulb, og ja de er da store, men ikke uanvendeligt store. Bruger dem med stor glæde.
Så frygt ikke en 27 mm Chubby 2 knude, heller ikke i Super 3-band. Men det ER en stor knude, hvis du mer vant til 21-22 mm knuder. Jeg har solgt alt hvad jeg havde op til 24 mm grævling, og foretrækker 25-29mm knuder i grævling nu.

De store knuder bruger mere sæbe end de mindre knuder for at lave skummet, men giver bare en kanon luksus feel.

Hvis du starter med en Chubby 2 i Super 3-band, så har du dig en suveræn luksus børste, der bliver svær og dyr at overgå.
Men den er kanon luksuriøs - men den kræver nok 2 dage før den er tør, så barberer du dig dagligt, så er det efter min menming for lidt med kun en børste, særligt hvis det er en Chubby 2 i Super 3-band.
Må jeg anbefale, at du køber en af den nye syntetiske Plissoft børster og bruger som reserve børste hver anden dag, så din Chubby 2 Super 3-band får 48 timers tørring imellem brugen af den.

Heino Randa Poulsen


22. november 2016


Takker
Tror jeg har besluttet mig for en chubby 2, plus jeg har ikke så store hænder så det går nok med håndtaget.. Regnede med det skulle være den model de kalder Super badger

Jo jeg barberer mig stort set hverdag, skæg og hoved, jeg har jo min Muhle jeg kan bruge mens den anden tørre. jeg plejer at stille dem i badeværelsesvindue og åbne dem efter min barbering og bad.

René Hylager Carlsen


27. november 2016


CHSeifert-->>
tak for de gode og uddybende svar.

der er ingen tvivl om, at det er lækre børster du omtaler, men prisen er også meget høj

jeg tror umiddelbart starter lidt billigere, og så må vi se hvad der sker.

<<<12>>>
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk