Forum - Barbercremer og -sæber - For og imod, barbercreme og barbersæbe.
<<<12>>>
Bruger 

Grenberg


13. januar 2012Cato: jeg vil helt klart anbefale Truefitt and Hills sandalwood cream den er genial, dufter fantastisk og giver en god besykkelse, synes faktisk at T &H er de bedste cremer jeg har prøvet, ultimate comfort har jeg kun prøvet som en lille prøve men var dog ikek helt så imponeret men det kan sagtens skyldes den lille prøve, for hvis den har samme kvalitet som sandalwood er den god.

Andreas: er spændt på at høre din mening om Musgo Real, synes selv den er genial, efter min mening synes jeg den giver ebdre beskyttelse under og efter barbering end MWF men det er bare min mening, glæd dig til den. Du skal bare være opmærksom på at den kan være lidt svær at skumem op da for meget vanf hurtigt ødelægger den, men det er et vane spørgsmål.

Mvh

Grenberg

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


13. januar 2012


Hej Grenberg

Det er noteret;o). Det bliver så nok min næste creme med Sandalwood, når min TOBS Sandalwood creme en dag er brugt. Måske kan jeg ikke nære mig og køber den inden da;o). Jeg ved i hvert fald at aftershave balmen i samme serie som T&H Sandalwood cremen, dufter helt fantastisk. Den er allerede i samlingen, så det kommer cremen også på sigt:o). Under alle omstændigheder, så mange tak for tippet.

Dagens barbering blev foretaget med TOBS Sandalwood cremen. Den er godt nok også lækker. Jeg er i det hele taget helt tosset med den duft. Dog dufter T&H Sandalwood endnu bedre efter min mening. I hvert fald aftershave balmen.

Rigtig god weekend.

Mvh Cato

Sidst opdateret den 13. januar 2012 kl. 22:39

Andreas Skjæmt Andersen


14. januar 2012


Grenberg:

Cremen kom idag, men jeg kommer nok ikke til at bruge den så meget de næste to ugers tid, da jeg jo som nævnt er med i den der B&B Williams udfordring.

Det er dog altid dejligt med et tip om at holde tilbage med vandet. Det skal du have tak for.

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


15. januar 2012


Hej Søren

Nu har jeg de senere dage været særlig opmærksom på forskelle i beskyttelsen i skummet under barbering med TOBS cremen og Prorasoén. Jeg syntes egentlig at de beskytter lige godt. Dvs. rigtig godt begge to. Jeg ved egentlig ikke hvorfor at jeg havde fået den ide, at TOBS cremen beskyttede dårligere. Man får vel bare nogen underlige ideer en gang imellem;o).

Jeg har lige bestilt Nannys Silly Soap Lavendel. Hvis den er bedre beskyttende end de 2 andre/næsten lige så god som MWF som du skriver, så glæder jeg mig rigtig meget til at prøve den:o). Jeg må så også indrømme, at der ikke er så stor forskel i beskyttelsen i TOBS og Prorasoén, sammenlignet med MWF. Dog beskytter MWF stadig bedst efter min mening. I det hele taget så er alle de nævnte produkter rigtig gode.

Rigtig god søndag:o).

Mvh Cato

Søren H. Møller


15. januar 2012


Hej Cato.

Mange gange er det ret små forskelle, der er på de enkelte produkter, når man laver en direkte sammenligning, og næsten lige så mange gange, betyder disse små forskelle intet, for selve barberingen - den er komfortabel og tæt, men nørder man lidt, ja så er det, at man kan pege de små forskelle ud.

Jeg kan især mærke forskellen, når jeg sammenligner egenskaberne, når jeg bruger ragekniv. De fleste sæber/cremer virker aldeles udmærket med en DE, mens nogle af dem falder lidt igennem, når ragekniven benyttes.

Jeg synes Nanny's er bedre end lige MWF, men det er kun min personlige mening, og det betyder ikke, at det også gælder for andre.
Du skal lige være opmærksom på, at Nanny's ikke giver en fyldig marengs-agtig skum, den er mere "flad" og cremet, men den er utrolig stabil og giver en rigtig god beskyttelse. Og så er duftene af Nanny's sæber helt fantastiske i mine næsebor  ;o)


Mvh.
Søren

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


15. januar 2012


Hej Søren

Ja, man har vel lidt tendens til at gå lidt i nørd mode en gang imellem, når at der eksperimenteres i badeværelset;o). Jeg må efterhånden også indrømme at det er ved at udvikle sig til en ekstra hobby for mig. Jeg syntes at det er sjovt at eksperimentere lidt med produkterne og så er det for mig, en ren nydelse at barbere mig idag. Jeg ser faktisk frem til det dagligt:o). Så jo, lidt nørdet er det vel ved at blive.

Det lyder da vildt, at du syntes at Nannys er bedre end MWF! Nu har jeg endnu ikke prøvet så meget forskelligt, men jeg er ekstremt begejstret for MWF sæben egenskaber. Jeg er spændt på om det også er min oplevelse, når jeg får den prøvet. Hvad mener du egentlig med at Nannys sæbernes skum er mere "flad"? Mener du at den er mere flydende? Både TOBS cremer og Proraso sæben, syntes jeg er meget cremede, når at jeg skummer dem op. MWF sæben syntes jeg sjældent bliver helt rigtig, når at jeg skummer den op i min skål. Det perfekte skum opnår jeg først med den, når jeg skummer den det sidste op i ansigtet. Der bliver den tilgengæld også 100% perfekt hver gang:o).

Mvh Cato

Søren H. Møller


15. januar 2012


Hej Cato.

Du har misforstået mig, jeg synes ikke Nanny's er bedre end MWF. Nanny's er bedre end alle de andre, lige på nær MWF, som er en anelse mere "slick".

Og ja, jeg mener at Nanny's skum er mere flydende. Man får ikke en stor voluminøs skum, som med så mange andre produkter, og det er der nogle, som ser som et problem, for så "virker den jo ikke" - men jo det gør den.
Skummet er anderledes, men når man lige har vænnet sig til, at det nu engang er sådan, det ser ud, så er Nanny's sæber fremragende.

Mht. til det nørdede, så gik jeg i nørd-mode for lang tid siden, og jeg tror aldrig, jeg vender tilbage til "den virkelige verden" igen, det er simpelthen for sjovt  ;o)


Mvh.
Søren

Brose


15. januar 2012


Hej alle,

Blot til orientering, så er samtlige varianter af Nannys Silly Soap på vej til lageret - Sharon skulle lige have fyret op under kedlerne og have gang i produktionen her efter jul :-)

Der blev bestilt for ca. 1,5 uge siden, så sæberne burde være på hylderne igen inden alt for længe.

Mvh,
Brose / Proshave

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


16. januar 2012


Hej Søren

Ok, så har jeg vidst misforstået dig:o). Jeg ville godt nok også blive forbløffet, hvis at Nanny´s sæberne var bedre end MWF sæben. Jeg må jo lege lidt med den, når den skal prøves en af dagene. Jeg tager gerne en udfordring, hvis det skulle være. Set fra den anden side. Hvis jeg kan klare MWF sæben, så går det nok med Nanny´s sæben også;o). Glæder mig under alle omstændigheder til at prøve den.

Nørd bevægelsen er jeg vidst også røget med på. Det indikerer mit seneste køb vidst også meget godt. Har bla. en Feather DE skraber på vej. Den måtte jeg bare eje;o).

Mvh Cato

<<<12>>>
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk