Forum - Skrabere og barberblade - Feathers Nye DE:-)
Bruger 

Michael Taub Pedersen


26. maj 2010

Feathers Nye DE:-)
Kære Proshave!

Jeg sidder og kigger på classicshaving, og er brændt helt varm på Feathers nyeste skraber, der simpelthen er et "work of art". Er det muligt at i kunne finde på at købe den hjem, så den også kunne blive tilgængelig for de danske kunder, og ikke kun de amerikanske? Jeg er meget interesseret i at købe den.

Håber i vil overveje at tage den hjem til Danmark.

Bedste Hilsener
Mvh Michael Taub Pedersen

JEEP

JEEP


26. maj 2010


Den ser faktisk ret fin ud.


Mvh.

Jakob

Brose


27. maj 2010


Hej Michael,

Jeg har talt med den danske distributør og de vender tilbage med en pris på den . De havde tilsyneladende været noget overraskede  da de havde set den og hørt prisen - nu må vi se hva de kommer op med :-)

Mvh,
Brose

Søren H. Møller


27. maj 2010


Fristelser, fristelser, fristelser...

De dukker op overalt - er det ikke dejligt  :o)


Mvh.
Søren

Michael Taub Pedersen


27. maj 2010

Hej Brose
Glæder mig rigtig meget til at høre prisen på den, kan slet ikke vente! Jeg har på fornemmelsen at den er pengene værd, ud fra hvad jeg har læst og set:-) Jeg vil ihvertfald være interesseret, selvom den måske bliver lidt halvdyr. Tusind tak for dit hurtige svar. Du må meget gerne skrive når du ved nærmere! Venter spændt....


Mvh Michael

Morten K

Morten K


13. september 2010

Noget nyt?
Brose - er der noget nyt i denne sag? Kommer den i sortiment?

Mvh
Morten K

Brose


13. september 2010


Hej Morten,

Både ja og nej :-Z

Vi har bestilt dem fra vores leverandør for lidt over 4 uger siden, så jeg forventer at de er på vej hjem fra Japan - Jeg har lige rykket for en status, så mon ikke der er nyt i løbet af en dag eller to...

Mht. prisen, så var det sidste jeg hørte at den kommer til at koste kr. 949,- i DK.

Jeg vender tilbage i denne tråd med det samme jeg har hørt yderligere fra leverandøren.

Mvh,
Brose

Mogens H. Hansen


14. september 2010

En skraber til 949,- !
Det er da en vild pris. Er der ikke finanskrise ? :-))
Mvh Mogens HH

Brose


14. september 2010


Så har jeg talt med distributøren og de havde rent faktisk modtaget dem fra Japan i går, så vi har dem på lager i løbet af et par dag og på shoppen senest i starten af næste uge.

Den danske pris på denne skraber bliver kr. 999,-

@Mogens - den ligger helt sikkert i den højere ende af skalaen, men kvaliteten skulle også være i top.
Vi har allerede fået en del forespørgsler på denne skraber. Prismæssigt henvender den sig nok mest til feinschmeckere, men det bliver dog ikke den dyreste skraber i sortimentet.  

Mvh,
Brose / Proshave

JAN


14. september 2010


Hej Forum.
Proshave`s pris på 999,- sammenlignet med priser fra UK eller
USA er ikke afskrækkende.
Jeg købte min Feather Stainless i USA, incl. moms og importafgift omkring kr. 1400,-  så nok er den dyr hos Proshave, men der er intet at pive over !!
Skraberen er flot konstrueret. Bladene sidder korrekt placeret promte uden det fifleri, jeg ofte finder nødvendigt med andre DE`er.
Barberingen er rigtig tæt når man får fornemmelsen af den korrekte vinkling; mine først barberinger var skuffende, skraberen gled blot rundt på huden og trak skummet af. Jeg har vænnet mig til at lytte mig til hvornår skraberen arbejder godt. Når man har vænnet sig hertil er barberingen med Featheren særdeles tæt og glat.
Bagefter kan man jo så glæde sig over et lækkert stykke værktøj, fremragende finish, et sikkert greb.
Jeg har brugt Derby, Feather, Super Iridium blade, der alle sidder perfekt i skraberen.
Glæd jer. En fremragende skraber

mvh
Jan

Brose


14. september 2010


Hej Jan

Fedt at høre dine erfaringer med denne skraber!

Vi har faktisk sammen med distributøren, kæmpet for at netop prisen på denne skraber skulle holdes nede i forhold til de reelle omkostninger, så den ville blive til at komme i nærheden af.
Feather Japan ved godt hvad de vil have for den og så kan man så tillægge fragt, moms og ikke mindst told.

Er selv spændt på at teste den og se hvordan den performer :-)

Mvh,
Brose

Andreas


15. september 2010

Er det ikke bladet der gør arbejdet?
Jeg har fulgt dette forum i måneder.

DE-barbering handler for nogle om en rar, og for nogle tryg følelse... "Sådan gjorde min farfar og han var en rar mand"
De bruger stadig Old Spice og Tabac.

Produkterne som føres er stadig Old-school... Og fred være med det til dem der stadig oplever de tunge, gamle dufte som tryghedsskabende.

Jeg holder meget af den "gamle tanke", men fordi det er gammelt er det jo ikke nødvendigvis godt?

Hvad med et opfriskende pust? The Art of Shaving, E-shave, Castle Forbes?

En skraber til en tusse som ikke engang er indstillelig er vist mere for at støve sit eget selvværd af eller mangel på socialt liv...

DE begrebet er nyt i DK, og samtidig så gammelt... "Jeg kan stadig huske min farfar..."

Jeg synes at proshave er et fantastisk initiativ. Men lad os nu prøve at komme videre og i stedet for at hylde fortiden, få nogle nye DE-shavere ind i folden. De nye produkter fungerer faktisk bedre end de gamle opskrifter.

VH/En stor fan.

Søren H. Møller


15. september 2010

Hmm... :o)

Hej Andreas,

Du har måske ramt et ømt punkt, men du får altså lige svar på tiltale  :o)

Du har nok ret i nogle af dine teser, men du tager også fejl.


Du spørger bl.a.: "Er det ikke bladet der gør arbejdet?"

Og svaret er; nej, det er det ikke - kun.
Udformningen af skraberens hoved har faktisk en stor indflydelse på både komfort og tæthed af barberingen.
Der er således en tydelig forskel på, hvordan en Gillette NEW og en Gillette Tech føles med samme blad.

Den eneste nye skraber jeg har i min samling, er Merkurs Futur, og selv om den er indstillelig, så er den ikke på højde med de fleste af de gamle skrabere jeg har.
Det er selvfølgelig ikke det samme som, at Merkur, Feather, Mühle eller hvem det nu måtte være, ikke laver skrabere det kan måle sig med (eller måske er bedre end) de gamle. Jeg går faktisk og lurer på et par stykker, men har ikke kunnet bestemme mig for en model endnu.

Jeg kan godt lide nogle af "Old School" produkterne, fx. Tabac, Penhaligon's, Taylors og T&H, men det er ikke fordi min far eller bedstefar brugte dem - de brugte begge elektrisk barbermaskine.
Jeg bruger dem altså ikke fordi de er tryghedsskabende, men fordi jeg kan lide duftene, og fordi de rent faktisk er gode produkter - ellers ville de været gået ud af produktion for længst.
Om man så kan lide duften er jo en smagssag, og smag er svært at blive enige om (heldigvis).

Når det er sagt, så har jeg også produkter fra bl.a. Proraso, Castle Forbes, Nivea, Fitjar og Mama Bears, og dem bruger jeg med lige så stor fornøjelse som de "gamle".

Jeg vil dog lige tilføje, at nogle af de gamle produkter rent faktisk er bedre end de nye, i hvert fald når man bruger ragekniv - de giver simpelthen en bedre beskyttelse af huden under barberingen. Når jeg bruger DE, er forskellen ikke så stor.


Jeg vil så give dig ret i, at en skraber til (knap) tusind kroner er meget, og personligt synes jeg, at det er for meget, selvom det er japansk pas-kram, men jeg kan da godt forstå, der er nogle der gerne vil investere i en.
Det er vel ikke så meget forskelligt fra at nogle gerne vil have et 50" tv, surround sound, alu-fælge på bilen eller noget andet, der kan give en god oplevelse/følelse.

Og med den slut-note, vil jeg nu sætte mig til rette i min lænestol med et glas af en helt speciel sherry der har kostet nok til at støve mit selvværd af – men som for mig er prisen værd  :o)


Mvh.
Søren

Brose


16. september 2010


Hej Andreas

Først og fremmest velkommen til - det er altid dejligt når der er flere der blander sig i debatten, så bliv endelig ved med det :-)

Kan sagtens forstå hvad du mener mht. de gamle tunge dufte og jeg er helt enig i at det, fordi det gammelt, ikke er ensbetydende med at det er godt!

Tabac giver en fremragende barbering, men jeg må også blankt erkende at duften slet ikke er mig. Hvis jeg en dag vil bruge en Tabac-shavestick, shavecream eller en fast sæbe, så bruger jeg den udelukkende før badet - På den måde kan jeg efter badet f.eks bruge Proraso Liquid Cream (som efter ganske kort tid er neutral) og så f.eks en aftershave fra Issey Miyake eller hvad jeg nu har lyst til.

Når det er sagt, så har det været meget vigtigt for os hos Proshave, at vi først introducerer et produkt når vi har testet det grundigt og ved at vi kan stå inde for det og vil anbefale det. På den måde er vi nok lidt nørdede, men her har det i hvert fald været vigtigere for os at sikre kvaliteten frem for bare at lange nogle varer over disken. Jeg skal måske for en god ordens skyld tilføje at vi i øjeblikket har forhandlinger med 2 store producenter, så der kommer også til at ske en del nye ting på sortimentssiden i den kommende tid.

Nu ved jeg af gode grunde ikke så meget om hvad du har prøvet af forskellige barberprodukter, men hvis du ikke allerede har prøvet en Proraso-barbering, så er mit bud i hvert fald at du ikke går galt i byen med en Eucalyptus Preshave, en Eucalyptus skum og en Liquid Cream aftershave. Cutting Edge Serien fra Proraso er også et godt bud. Den er netop lavet til en yngre målgruppe og er dejlig frisk.

Nej, det skal ikke være retro bare for at være retro!

Prisen for den nye Feather DE skraber er, som tidligere nævnt, helt sikkert i den højere ende af skalaen - Faktisk i en ende, så distributøren ikke var sikker på at det var et produkt de ville tage hjem. Det bad vi dem dog om at gøre og jeg er sikker på at de bliver solgt - Det bliver ikke et produkt vi kommer til at "sprøjte ud", men til dem der vil have det noget af det ypperligste indenfor materialer og forarbejdning er det nok ikke et dumt bud. Sørens sammenligning med 50" fladskærmen, hvor man sikkert fint kunne klare sig med 26" er nok ikke helt ved side af :-)

Som jeg også har skrevet i et af mine tidligere indlæg i denne tråd, bliver Feather skraberen endda ikke den dyreste skraber i sortimentet - Indenfor et par uger kommer vi med en hel del nyheder - og her snakker vi virkelig highend og top-notch kvalitet. Kan desværre ikke sige så meget mere lige nu - men det er moderne og SUPER lækkert :-)

Med den slut-note tager jeg endnu et sip af mit glas Cremant dÁlsace og skruer et nøk op for Spotify og seneste udgivelse fra Trentemøller :-)

Go' aften til alle!

Mvh,
Brose / Proshave

Grenberg


16. september 2010


Hej Andreas

Bliver lige nødt til at blande mig og bakke Brose og Søren op. jeg er også en af dem der elsker en tryk,rar og old school barbering men ikke fordi min bedstefar gjorde det, men fordi at  inden jeg opdagede DE led Jeg af røde knopper konstant, svien og irritation efter hver barbering. Smarte mærker som Biotherm, Clarins for men og Recipe for men have ikke den stor virkning på mig, tilgengæld opdagede Jeg denne side og kom igang og Jeg har aldrig haft bedre og tættere barberinger uden knopper, svien og andre gener.

At mine ynglings er Tabac og Truefitt and Hill er rent tilfælde, personligt er Jeg fuldstændig ligeglad med hvad der står på emballagen bare det virker og det gør overnævnte. kan i øvrigt også anbefale alle Proraso produkter som er i en høj klasse til en billig penge.

At bladet betyder det hele er Jeg ikke enig I, har både en Merkur 34C og Merkur Progress og der er bare himmel forskel på de to i hvor aggresive de er.

En skraber til næsten 1000 kr, tja i mine øjne er det vandvittigt men på den anden side det er 50.000 kr for Ægget (designer stol) også. Jeg synes det er fedt at Proshave tager den slags produkter ind i sortimentet da det viser hvor alsidige de er. og der er dem som Jeg selv der kan klare mig med dem I den billigere ende og så til feinsmeckere der skal have det lækreste og bedste der kan fåes.

Må nok hellere skylle beskyldninger om at være "gammeldaws" og ikke komme videre ned med et eller andet.

Brose jeg hopper lige med på Trentemøller vognen

Mvh

Grenberg



For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk