Forum - Generelt - CrazyCatmans samling
<<<12>>>
Bruger 
CrazyCatman

CrazyCatman


12. juni 2014

Krasnaya Zvezda - 2. sortering
Det er ved at være noget tid siden at jeg har skrevet noget; der har været en hel del at se til den sidste måneds tid siden, så det er ikke blevet til så meget billederedigering. Men...

Denne gang er vi tilbage i Moskva med endnu en Rød Stjerne - denne gang en vist nok lidt nyerer. Den er blevet leveret i en fin lille sort æske med rødt fór med guldskrift - denne er desværre falmet. Udenpå er der på kyrillisk skrevet "2 ????" (2 sort).
Den er forholdsvis tung og den er ret aggressiv; den gørste gang at jeg brugte den med et helt nyt blad, havde jeg alvorlige razor burns og sår... Men ellers er den meget lækker at have fat i - især for min russofili ;-)

CrazyCatman

CrazyCatman


13. juni 2014

Soluna
Vi bliver lidt øst for hjemmet, med denne Soluna fra Tjekkoslovkiet; nok en af de eneste af mine stnadardskrabere som jeg endnu ikke har fået prøvet af, men den virker meger rar at have med at gøre, så jeg håber på at bleve lige så positivt overrasket som da jeg første gang svingede min polske Wizamet P1.

CrazyCatman

CrazyCatman


2. juli 2014

Pure Badger med rosentræ
En billig kost jeg fik fat i og som jeg faktisk er den som jeg faktisk har brugt næsten fast lige siden... Det er muligvis ikke den bedste kvalitet, men jeg syntes at den er meget behagelig at bruge. Når jeg er i sommerhus er den dog ikke med, for der har jeg en anden én pakket ned i toilettaske.

CrazyCatman

CrazyCatman


4. juli 2014

Wardonia bakelit shaver
En sjov lille englænder, som desværre ikke bruger standard-blade. Håndtaget og bundpladen er bakelit hvor toppladen er metal.
Hullerne er i sådan afstand at standard-blade som sagt desværre ikke kan bruges, men jeg har overvejet om det ikke er muligt at lave et hack på dem så de passer... det må prøves. Hvis det kan så er en perfekt til barbering i bad - og måske til intimbarbering - men dér er metal nok bedre og mere hygiejnisk.

CrazyCatman

CrazyCatman


5. juli 2014

Pure Badger med resin
Jeg har fået sådan to koste; den ene har min fætter fået så han kunne prøve noget good old ol'-school shaving.
Den anden har jeg ikke taget i brug, men det så godt ud da de to sorte hang på den samme stativ; med sæben og alun-stenen liggene under sig; ved motorshowet i september er jeg bet om at have alt mit udstyr med, så der skal de begge op og hænge sammen igen.

CrazyCatman

CrazyCatman


22. juli 2014

Valet Auto-Strop - Lang model
Jeg fik fat i denne Auto-Strop for noget tid siden; i den originale bakelit æske, med det fine, originale strygebælte.
Om man kan bruge sådan et strygebælte til en DE-skraber ved jeg faktisk ikke, jeg har haft prøvet men syntes at jeg fik nogle forfærdelige razor burns - måske det har haft noget at gøre med den skraber jeg brugte... Men det er i alt fald ikke prøvet igen siden... Men måske prøver jeg det en gang til...

Forskellen på denne her i forhold til den anden Valet jeg har er at den er lidt længere i håndtaget.

JEEP

JEEP


13. august 2014


Sådan en Wilkinson Finest Bristle var den første barberkost jeg fik, sammen med et stykke Palmolive sæbe og en Gillette Sensor skraber. Jeg må have været 13-14 år.

Det er faktisk en glimrende barberkost - den holdt i hvert fald en del år.

<<<12>>>
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk