Forum - Spørgsmål og svar - Barbering af hovedet
<<<12>>>
Bruger 

Martin


24. januar 2011


Hvis du er interesseret er der en dansk gut med youtube bruger, som ligger diverse videoer ud.
Han viser mange ting, men hvad der nok vil interessere dig viser han hvordan man både skal gøre det med DE og straight razor:
http://www.youtube.com/user/mokujin...

Thomas

Thomas


25. januar 2011

Det er mig!! (der har lavet videoerne) sagde Hunden.
For det første - lad være med at droppe ideen om at du kan barbere dit hovede med en DE razor eller en straight, for det kan du sagtens. Du skal bare lære det.

Når det er sagt, så er hovedet forholdsvis vanskeligt sammenlignet med ansigtet, det vil sige både og.

For nogle steder på hovedet er nemmere end nogle steder på ansigtet. Men de svære steder på hovedet er rigtig svære, og da huden ikke har så meget træk, og en hård knogle under sig, der ikke kan give efter, kan det give nogle slemme cuts.

Men hey, det er bare cuts, det heler igen.

Ideen om at bruge en adjustable DE er bestemt ikke en dårlig ide, men jeg ville nu hellere foreslå at du prøvede dig med en open combed safety DE razor istedet. Gerne en let model. Jo lettere den er jo mere feedback får du i din hånd, og du har brug for at lære dit kranium at kende. (At lære kraniet at kende er meget vigtigt. Jeg har for eks et ar bagerts i hovedet og ved siden at det en lile fedtknude, og det er to steder jeg skal være yderst forsigtig.)
En open combed er også mere sikker ift at skære sig, pga "kammen" der sidder ved bladets æg. Det vil formodentlig ikke give dig en BBS, men du skulle kunne få en DFS. Når du mestrer denne razor på dit hovede - SÅ er det tid til en adjustable og SÅ skal du bare se løjer! Så får du din BBS, uden nær så mange cuts.

Jeg prøved først headshave med en Merkur Futur, skar mig ret meget og lagde den fra mig i et par år. I mellemtiden forsøgte jeg mig med open combed DEs og andre produkter til headshaves, men fandt aldig noget der kunne give mig BBS, andet end den fordømte Gillette Fusion. Men efter et par år gav jeg Merkur Futur endnu en chance og WOW!! Selvom jeg primært har brugt straights i de mellemliggende år, så var min teknik så forbedret at jeg fik en FANTASTISK resultat! Komplet BBS.

Hvis du ikke har lyst til at købe en open combed, men hellere vil fortsætte med den DE du har i forvejen, så kan du iogså sagtens gøre det.
Du kan også bruge de der samurai (eller hvad de hedder) i et par måneder, og kun bruge din DE på dit ansigt. Du vil stadig opdage at du om et par måneder håndtere skraberen med meget større sikkerhed og præcision, og så giver du den et forsøg mere på hovedet.

Eller du kan bare fotsætte med at barbere dit ansigt og dit hovede med din nuværende DE. I så fald skal du bare indstille dig på at der formodentlig skal gå en uges tid mellem hver hovedbarbering, da din hud og de sår du får påført den, skal have tid til at hele.

Enjoy!

Thomas

Brose


25. januar 2011


Hej Thomas,

En super video du har lavet med demonstration af Futur'en til barbering af hovedet!

Glæden er til at få øje på, der hvor du kommenterer på hvad der skal ske med din Gillette Fusion - nice :-)

Mvh,
Brose

Christoffer


26. januar 2011

Re: Thomas
Kanon indlæg Thomas, og super videoer du har smidt op. Det har ihvertfald givet mig lidt mere mod på at prøve noget andet end DE .
Jeg tror jeg vil prøve at følge dit råd og købe mig en 'combat friendly DE razor' når jeg får 100% styr på det :-)

<<<12>>>
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk