Forum - Andre produkter - Woody's preshave
Bruger 

Grenberg


10. april 2011

Woody's preshave
Hej Alle

Her skulle egentligt have været en længere anmeldelse af Woodys men men men. Den blev solgt på web sitet som værende en preshave crem der bare skulle masseres ind i skægget og så skrabes væk ligesom Proraso men da jeg fik tuben og nærlæste den så er det i bund og grund ikke andet end en form for ansigtsrens der går lidt mere i dybden. Tog henvendelse til sælger og de fik det rettet på deres hjemme side med det samme.

Efter at have brugt den i lidt over en uge så er den absolut ikke pengene værd. Har en rigtig god ansigts rens og bruger alligevel scrub et par gange i ugen.

Jeg vil til hver en tid fortrække Prosraso Menthol pre'shave som virklig blødgører og har en fantastisk duft af menthol. Hvis man er ude efer en kombiberet preshave så kan man ligeså godt tage Cutting Edge sæben den er bedre og koster det halve af Woodys

Kære Proshave når vi runder den første vil jeg bestille den store bøtte Proraso pre'shave, det ved man hvad er.

Mvh

Grenberg


PS fortrækker Woody som cowboy i Toystorie

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk