Forum - Skrabere og barberblade - Vurdering af barberblade
Bruger 

Carsten


22. juni 2011

Vurdering af barberblade
Hej - vi DE-shavere er vel alle enige om at Feather leverer det skarpeste blad, men hvad er det næstskarpeste....???

Jeg vil også gerne have en vurdering af hvilke andre gode blade der er udover Feather - måske Brose kunne tage dem hjem.

Synes Derby er ok - især til prisen, men synes det mangler nogen skarphed i forhold til Feather.

På forhånd tak.

Grenberg


22. juni 2011


Hej Carsten

Blade er efter min mening lidt et temperaments spørgsmål og et spørgsmål om hvad der passer godt til lige neop dig eller mig. Nogle har sart hud andre har ikke osv osv og vi reagerer forskelligt på bladende.

Synes at Gillette 7 o'clock den gule er rigtig god og ligger imellen Derby og Feather. Har ikke prøvet så mange forskellige blade men Astra kan også anbefales.

NMvh

Grenberg

John Kreiner

John Kreiner


23. juni 2011

Hej Carsten

Jeg tror - lige som Grenberg - at det er meget individuelt.

Personligt synes jeg, at Feather er FOR skarpt. Ikke sådan, at jeg ligner et blodbad, når jeg har brugt et, men jeg synes, at det tager for hårdt fat.

Som jeg har skrevet i en anden tråd, så er mit foretrukne blad i øjeblikket det gule Gillette 7 o'clock, men kan bestemt også anbefale Astra. Og de grønne og sorte 7 o'clock'er, for den sags skyld.

Et andet blad, jeg altid har syntes godt om, er det russiske Iridium Super, men det er - så vidt jeg ved - desværre gået ud af produktionen.

At det er individuelt understreges vel også af, at der er folk, der sværger til Merkur-blade, mens jeg ville opfatte det som en straf, hvis jeg skulle bruge sådan et.

Prøv dig frem.

vh
john k-

Sidst opdateret den 23. juni 2011 kl. 06:51

Henrik Olsen


28. august 2011


Syntes ikke  at Merkur og Derby er særlig gode blade.
Allerede ved 2. barbering kniber det med skarpheden på Derby bladet.
Jeg overvejer at prøve Feather, men i øjeblikket er det Gillettes Platinum 5. Et blad der holder skarpheden. Det Gillette blad I omtaler ( 7 o'clock ),hvor kan man købe det?
Og hvordan er det i forhold til Feather ?

Vh
Henrik.

Grenberg


28. august 2011


Hej Henrik

Mine Derby'er plejer at holde til 4-5 barberinger uden problemer, så medmindre du har meget kraftig skægvækst bude de kunen holde længere.

Køber mine Gilletteblade diverse steder på nettet som regel hvis jeg alligvel skal købe noget andet abrbergrej. Flere net butikker har diverse prøve pakker hvor man får en pakke eller to af flere forskellige mærker så kan man prøve sig frem.

De gule 7 o'clock ligger imellen Derby og Feather bladende i skarphed.

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


28. august 2011


Hej Henrik

Jeg kan kun tilslutte mig koret af 7 o'clock bedømmelser, og vil derudover nævne, at også Personna (de røde) og Shark er ganske udmærkede blade.

Men ellers så gør som Grenberg, hvis du alligevel bestiller noget barbergrej, så smid en pakke blade eller to i kurven sammen med.
Nogle net-butikker har også sampler packs, hvor man får 5-10 forskellige mærker på én gang, og det er en ret god måde at få prøvet og sammenlignet de enkelte mærker.


Mvh.
Søren

Carsten


28. august 2011

Hej Henrik
Jeg er helt enig i din bedømmelse, men synes dog Derby er klasser bedre end Merkur. Har også prøvet og synes om 7 o´clock bladet, det gule. Et andet som jeg synes er godt også Gillettes superthin. Min hovedregel er 2 barbering pr. blad a 2-3 pass. Så skærer bladet og trækker ikke hårene ud.

Dog får jeg 3 barberinger ud af et Feather.

Du skal ikke være i tvivl om Feather - det bedste blad jeg har prøvet; er lidt dyrere end andre men også bedre, det er skarpt og holder godt. Så skynd dig at bestille nogle pakker af  dette fremragende blad her på Proshave. Du vil få en meget mere positiv barbering.

Held og lykke med Feather og lad os høre om dine erfaringer.

Henrik Olsen


30. august 2011


Hej alle 3 ;o)
Tak for jeres input.
Jeg "smider" lidt Feather blade i min næste bestilling.
Og vender tilbage når jeg har vurderet det.

Hilsen
Henrik.

Carsten


30. august 2011


Det lyder fornuftigt Henrik, et forslag herfra er også at du kunne prøve den hvide Prorasso barbersæbe - jeg synes den har høj klasse og især til prisen.

Henrik Olsen


30. august 2011


Jo tak.
Jeg bruger normalt den grønne barbercreme fra Proraso og har næsten lige købt en barbersæbe i Matas (hjm).
Synes at jeg får det bedste resultat med cremen, men kan da godt være at jeg skulle forsøge mig med sæben.
Og så skylder jeg vel også at sige at jeg bruger skraberen: Merkur 34 C (HD) og den hvide Proraso aftershave.
Jeg synes bare at de sæber jeg har prøvet har en tendens til at tørre huden ud i forhold til cremen ?

Carsten


30. august 2011


Jeg kan godt følge dig i det med creme contra sæbe, men det kommer også an på hvilke sæbe du bruger, har selv prøvet den grønne Prorasso sæbe, synes den var for skrap både overfor min hud og i duft, har selv prøvet cremene fra Irish Moos og Tabac begge er gode, men jeg giver dog Moos en lille plus. Cremen er også lidt lettere at arbejde med, men det er et temperementsspørgsmål, jeg bruger både creme og sæbe men prøv dig frem. Næste gang jeg køber noget hos Proshave vil jeg prøve Speick cremen...., den ser jeg frem til at prøve.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk