Forum - Skrabere og barberblade - Vintage skraber
Bruger 

Jens Christian


17. juni 2013

Vintage skraber
Hej

Jeg kunne godt tænke mig en Gillette Fatboy, Gillette Superspeed og Gillette Slim. Jeg syntes bare de er lidt dyre, og mange af dem på Ebay er fra USA og der kommer jo told og dyr fragt på. På andre foraer srkiver folk at man kan se Antik forretninger og loppemarkeder igennem. Så tænkte jeg først på om de overhovedet blev eksporteret til DK. Og hvis hvor let er det så at finde dem, og hvilke loppemarkeder er gode at lede på? Jeg bor tæt på Aarhus

Søren H. Møller


17. juni 2013


Ebay er et lotteri.

Nogle sælgere tror det er guld med diamanter de sælger, men man kan også være heldig, at finde et godt køb. Det kræver bare tid og tålmodighed.
Hvis du køber af en privatperson i USA, kommer der ikke told og moms på, og så er det kun fragten du skal lægge oven i prisen.

Men ellers check også Ebay.uk eller Ebay.de, der kan du også finde ovennævnte modeller, og også til nogle rimelige priser ind imellem.
Men generelt er prisen steget de sidste år, fordi flere får øjnene op for denne form for barbering.

Det er ikke umuligt, men man skal være heldig, hvis man kan finde DE-skrabere hos antik forretninger eller på loppemarkeder, vi tilhører desværre en brug-og-smid-væk verden, så mange er røget ud i skraldespanden.
Men som nævnt er det ikke umuligt, jeg har da selv været heldig at få fat i nogle rageknive i antik forretninger.

Jeg bor i den forkerte del af landet til at kunne sige noget om Århus området - men klø på, der skal nok dukke noget op.

Mvh.
Søren

Nyholm


17. juni 2013


Det er helt sikkert muligt at finde vintage skrabere i Aarhus (jeg har selv købt nogle stykker), der er mange genbrugs-/antikforretninger men man skal være heldig at komme ind en dag de har nogle

Der ligger to på Badstuegade (mener jeg det hedder, men tæt på Dandelion records hvis det siger dig noget) den ene hvor der sidder en ældre herre bag kassen - han har som regel altid noget
Og en lidt længere oppe af gaden - hvis de har nogle ligger de som regel i et af vinduerne

Så er der også en antikforretning ved Jernbanebroen i nærheden af Blockbuster/FØTEX overfor Brocafeen - hun har stort set hele tiden nogle (men mener først hun åbner ved to-tiden)

En anden mulighed er Lions Kræmmermarked ved Tangkroen, der har jeg de sidste to år fundet barbergrej, her i år var jeg så heldig at finde en Gillette Executive til 20 kr
http://imgur.com/a/mrJbd en helt igennem fantastisk skraber som er meget mere værd

Der er selvfølgelig mange andre antikforretninger og da deres lager aldrig er det samme er det bare at tage en eftermiddag hvor man kigger rundt

Jens Christian


17. juni 2013

Mange tak
Mange gange tak, tager derind en af de næste dage og ser om de har noget af det jeg søger. :-)

Jens Christian


17. juni 2013

Appros lotteriet
Jeg har fundet denne Slim, er bare for lidt i tvivl om at standen er god. Det er jo svært når man ikke kan se om alt virker.

Jens Christian


17. juni 2013


Jens Christian


17. juni 2013

Sv:

Jens Christian


17. juni 2013

Dårlige billeder
Ja billederne er blevet ndnu dårligere dengang jeg downloade dem. Men jeg kan bare snde linket så skal i bare ikke købe den. :P

http://www.ebay.co.uk/itm/161044738...&_trksid=p3984.m1438.l2648

Martin Petersen

Martin Petersen


19. juni 2013


ebay.co.uk er et godt sted at lede, men de har det med at ende op i et urimeligt højt prisleje, for en gammel skraber.

Jeg var heldig at finde en på dba.dk, som viste sig at være en uhyggeligt sjælden model.
Jeg endte med at sælge den på ebay til mange gange den pris jeg gav for den.

Det bedste sted at lede er nok på facebook, i div. barberingsgrupper.

Sidst opdateret den 19. juni 2013 kl. 18:19

Lars


6. juli 2013


Har du evt. links til disse Facebook-grupper? :)

Martin Petersen

Martin Petersen


8. juli 2013


Søg efter The BiG shave, og The human drift :)

Andreas Skjæmt Andersen


29. juli 2013


Jeg har en re-plated Slim som jeg er rigtig glad for.

Den har stort set betydet jeg kun har brugt mine Merkur skrabere det sidste 1½ år når jeg er på rejser og ikke vil risikere at miste min Slim.

Henrik Lauridsen


18. august 2014


Hehe, det kender jeg godt. Jeg har en Gillette Aristocrat (bedste DE skraber ever) som aldrig får lov til at komme på rejser. Og det selv om jeg har en reserve liggende i skuffen.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk