Forum - Generelt - Vil vi se ACQUA DI PARMA på Pro-Shave ?
Bruger 

Jan Husher


12. maj 2020

Vil vi se ACQUA DI PARMA på Pro-Shave ?
Hej

Det ville være rart hvis man kunne finde nogen af " ACQUA DI PARMA's " produkter. De er klassiske, rimelige i pris, og samtidig et " brand " med en historie. Hvis jeg skulle komme med nogle foreslag så ville det være.
ACQUA DI PARMA SANDALO EDP/ ACQUA DI PARMA COLONIA ESSENZA EDC/ og selvfølgelig  ACQUA DI PARMA COLONIA EDC. Men det er en stor serie. Desuden kan man få samples , hvilket er nødvendigt for at bedømme en duft bedst muligt. Da det er den såkaldte " drydown " af en duft , der efter min menig er det vigtigste.  Samtidig for man også tid til bedre at bedømme om den Parfume man er interesseret i  , passer til den type man er.
Mvh

Jan.

Brose


14. maj 2020


Hej Jan

Det korte svar er nej :-)

Da vi ikke har nogen fysisk butik er det desværre ikke muligt for os at få Aqua Di Parma i sortimentet.

Der er nogle online shops der køber produkterne på det grå marked og fra uautoriserede distributører, men det ønsker vi som udgangspunkt ikke at gøre.

Jeg er helt enig i at duftprøver er en god ting i forhold til at afprøve og finde en duft - I de tilfælde hvor producenten har duftprøver og samples tilgængelige, køber vi dem hjem.

Prøver på dufte, barbercremer, aftershave balms og skægolier mm.:
https://www.proshave.dk/samples-var...

Ha' en dejlig dag!

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk