Forum - Nyheder fra Proshave - Velkommen til det nye Proshave.dk
Bruger 

Brose


1. november 2013

Velkommen til det nye Proshave.dk

Hej alle

Vi har igennem længere tid arbejdet på et facelift af Proshave, både visuelt, men bestemt også på det rent funktionelle og som du formodentlig allerede har opdaget er vi nu i luften med det nye Proshave :-)

Alle de nye funktioner og muligheder finder du helt sikkert, efterhånden som du kommer rundt på siderne, men for lige at nævne et par af de tiltag som nok har interesse for de fleste:

Login:
Login er flyttet helt op i toppen af siden.
- Klik på "Log ind", så kommer felterne frem. Når du er logget på, vil du i bjælken kunne tilgå din profil, ønskeliste, huskeliste, ordrehistorik og ikke mindst, se og aktivere den optjente bonus'en.

Søgefunktion i bjælke i bunden.
Der er kommet yderligere et søgefelt på i bunden af siden, så uanset hvor du er, vil du hurtigt kunne foretage en søgning.

Filtrering på varegrupperne.
Det er blevet muligt at afgrænse på bla. mærke, pris og indhold på de enkelte varegrupper.
Der kommer mange flere filtre til i den kommende tid - filtre der er bestemt af den enkelte varegruppe.

Varespecifikationer.
Der er blevet tilføjet varespecifikationer på varekortet.
Varespecifikationerne kan være størrelse, vægt osv. på f.eks skrabere.
På produkterne vil man bla. kunne finde en ingrediensliste, en ting der har været efterspurgt af mange af Proshaves brugere. Der er allerede tilføjet ingredienser på en del af produkterne.
Vi  arbejder naturligvis på at indsamle og opdatere data for alle produkterne :-)

Vi håber at I synes om de nye tiltag - Velkommen til det nye Proshave !

Mvh
Proshave / Brose

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk