Forum - Barberkoste - Vedligeholdelse af træhåndtag.
Bruger 

Danny Johansen


19. februar 2018

Vedligeholdelse af træhåndtag.
Nu skete der det at jeg efter barberingen, satte min yndlings børste til tørre. Da jeg så kikker igen er der kommet en flænge. Den lak der har været tidligere er åbenbart ved at være slidt mere igennem end jeg havde opdaget.

Nogen tips til hvad der er godt at behandle et træhåndtag med? Olie, lak, håb?

Brose


20. februar 2018


Hej Danny

Det kan være en god idé at give træhåndtag en smule olie, så man undgår at de skiftevis suger vand og tørrer ud - særligt hvis det er en ældre børste eller et håndtag hvor lakken er slidt af.

MÜHLE har en vedligeholdelsesolie som de anbefaler til straight razors, gevind og til organiske materialer som træ og horn og endda til deres læder-strops.
Olien påføres i et tyndt lag og overskydende olie tørres af med en blød klud.

Jeg tog et hurtigt billede af den på lageret (indsat) - Du kan læse mere om den på nedenstående link:

https://www.proshave.dk/muhle-vedli...

Ha' en go' dag!

Mvh Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk