Forum - Skrabere og barberblade - Vedligeholdelse af blade
Bruger 

Carsten


25. februar 2017

Vedligeholdelse af blade
Jeg undres når jeg læser at at brugere kan få 7-10 shaves ud af et blad, jeg kan for det meste få 2 shaves ud af mine af 2-3 pas. Hvordan gør i?

Søren H. Møller


25. februar 2017Jeg får generelt 12-15 3-pas barberinger ud af et blad.
Jeg tager bladet ud af skraberen og skyller det grundigt under rindende vand - lader lige fingrene glide hen over æggen (indefra og ud!) så jeg er sikker på der ikke er nogle sæberester tilbage.
Derefter presser jeg bladet tør og opbevarer det et tørt sted.

Min oplevelse er, at der kommer én barbering omkring det 4-5 brug, hvor det kan virke som om bladet er færdigt, men så er det som det retter sig, og så får jeg som anført ovenfor 12-15 ud af det.

Hvis du gerne vil forlænge levetiden, så kan du anvende en Razorpit. Jeg har testet en og den var overraskende effektiv.
https://www.proshave.dk/de-skraber-...

Man kan også håndstroppe bladene efter brug.

Men ellers, så er der stor forskel på hvor lang tid et blad holder. Udover mærke/type, så er vores hårvækst og hud jo forskellige, og det har også indflydelse på levetiden af bladet.

Mvh.
Søren

Carsten


25. februar 2017

Tak for hurtig respons
Søren :-) - det vil jeg så prøve.

Ser frem til at du kommer med en anmeldelse af de mange nye blade Proshave har fået :-)

De bedste hilsner
Carsten

Søren H. Møller


25. februar 2017


Jeg kommer nok ikke til at teste de nye blade, jeg har p.t. mere end 150 stk. og da jeg også bruger ragekniv, så har jeg i hvert fald blade nok til de næste 8-10 år, hvis jeg er konservativ med beregningen ;)

Poul B


24. marts 2017

Tak for godt tip
Tak til Søren H. Møller for tippet om rengøring af bladet efter barbering. Hvert af mine første 10 Feather-blade holdt kun til 3-4 barberinger a 3-4 pas. Nu holder jeg liv i et Derby-blad i indtil i dag en uges tid med 4 daglige pas. Et andet sted i Forum så jeg en næsten videnskabelig undersøgelse af blades holdbarhed med nærbilleder osv. Måske var det Razorpitundersøgelsen. Keine Hexerei - nur Behändigkeit. Men hvad skal Proshave nu leve af? Undskyld, Proshave.

Sidst opdateret den 24. marts 2017 kl. 18:36

Heino Randa Poulsen


27. marts 2017


Jeg tror det kommer meget an på en skæg tykke, jeg har prøvet rigtig mange blade, en feather kan jeg få 3 ud af, før den begynder at trække og rykke i skægget. de fleste får jeg 2 ud af, men så heller ikke mere. Min favorit blad er Gillette Wilkinson sword, men dem får jeg kun engang ud af, men det er en utrolig behagelig barbering, og til prisen 500 stk, for 150 kr når man lige finder dem på bud. så kan jeg godt leve med de kun giver en barbering..

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk