Forum - Nyheder fra Proshave - Universalolie til vedligeholdelse af din skraber, straight razor, køkkenknive, læder og træ med meget mere(!)
Bruger 

Brose


23. september 2020

Universalolie til vedligeholdelse af din skraber, straight razor, køkkenknive, læder og træ med meget mere(!)
Vi har netop fået Ballistol Universalolie på lager.

Der er tale om en universalolie som er genial til løbende vedligeholdelse af din skraber, straight razor, køkkenknive, læder og træ med meget mere. - For at det ikke skal være løgn kan olien også anvendes til små sår og rifter, så det er ikke helt uden grund at olien er kendt for at kunne anvendes til 1000 forskellige formål.

Jeg er selv helt pjattet med den og bruger den til mine japanske kokkeknive, hvor både håndtage og klinge får en tur, inden de lægges i skuffen. Olien er naturligvis food-safe :-)

Udover universalolien er der også en serie der hedder Neo Ballistol - den er særligt beregnet til kropspleje.

Se alle Ballistol produkterne hér:
https://www.proshave.dk/ballistol.a...

Ballistol Universalolie:
https://www.proshave.dk/ballistol-u...

Neo Ballistol:
https://www.proshave.dk/ballistol-n...

Ha' en dejlig dag!

Mvh
Brose / Proshave

Jan Husher


24. oktober 2020


Må prøve dette produkt ved min næste ordre. Lyder spændende.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk