Forum - Generelt - Udstyr modtaget.
Bruger 

Henrik Langkjær


14. maj 2009

Udstyr modtaget.
Jeg bestilte mit shaving udstyr onsdag og modtager det med posten torsdag formiddag. Og så er pengene ikke engang trukket på min konto endnu!. Hurtigere ekspedition skal man lede længe efter. I er bare SÅ gode. I får 5 af mig :o).

Glæder mig virkelig til at komme i gang med produkterne. Og har bevidst ladet skæget stå i nogle dage.

Det eneste minus jeg kan tilføje er - og det INTET med Proshave at gøre.

I disse tider, hvor der er ret meget fokus på allergi og tilsætningsstoffer i bl.a. madvarer og kosmetik, synes jeg der er synd, at produkterne fra Proraso indeholder 4 FORSKELLIGE TYPER PARABENER, der alle kan være hormomforstyrrende og kræftfremkaldende.

Så kan det selvfølgelig godt være, at mængden af disse parabener er relative små og at man skal udsættes for dem i meget lang tid, før det får en negativ virkning, men som multiallergier, er det noget jeg er meget bevidst om. Og der er jo mange producenter der formår at producere produkter uden parabener, så det kan jo lade sig gøre.

Der ud over kan jeg tilføje, at jeg på et tidspunkt bestilte produkter fra Anthony. De har en holdning til ovennævnte som jeg synes rigtig godt. Anthony donere nemlig $1 for hver produkt der sælges til forskning i prostata cancer. Super godt. Bortset fra, at også Anthony fylder deres produkter med parabener. I mine øjne utrolig dobbelmoralsk.

Men glæder mig nu alligevel til at prøve mine nye produkter.

Har kun ros til Proshave. Jeg har haft nogle spørgsmål vedr. DE barbering og jeg har fået et rigtig godt og fyldestgørende svar - og svaret kom samme dag. Det er ikke sidste gang jeg handler her.

Mvh.
Henrik Langkjær

PS.
Tak for den vedlagte rejseskum :o)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk