Forum - Andre produkter - Truefitt & Hill Ultimate Comfort Pre-shave Oil
Bruger 

Søren H. Møller


22. juli 2009

Truefitt & Hill Ultimate Comfort Pre-shave Oil

Pris
Der er brugt nogle gode ingredienser i denne olie, og den rækker langt, så prisen er ok, men ikke billig.

Kvalitet
Produktet lover, at det blødgør skægget, beskytter huden mod skæret og, at det ikke vil blokere porerne og skraberen.
Jeg synes ikke skægget bliver blødere, men huden gør (det er ikke helt det samme for mig).
Olien beskytter ikke bedre mod skæret end andre pre-shave produkter jeg har prøvet, men heller ikke dårligere.
At den ikke blokere porerne, tror jeg gerne på, da der er brugt en del ingredienser, der nemt optages i huden (og er med til at blødgøre den).

Duft
Olien har en meget blød og behagelig citrusduft. Der er brugt olie fra skallen af forskellige citrusfrugter, og det gør duften mere rund end, hvis det havde været olie/saft fra frugten, der er mere stikkende.
Jeg synes duften er fantastisk, og den passer rigtig godt til en dag, hvor man gerne vil vågne langsomt og give sig god tid.

Effektivitet
Mine forventninger blev ikke indfriet, jeg synes olien er ”tør”. Den blødgør huden, men gør den ikke så glat som jeg havde forventet.
Jeg ved ikke, om der er fair, dette er min første pre-shave olie, og min sammenligning er med to pre-shave cremer, men de gør hudens overflade mere glat end denne olie.

Fugtgivende egenskaber
Ingredienslisten taget i betragtning, så bør de fugtgivende egenskaber være gode, men jeg har lidt svært ved at bedømme denne egenskab. Den udtørrer i hvert fald ikke huden – og derved har man måske alligevel et svar.

Opsummering
Som nævnt, havde jeg forventet mere af dette produkts egenskaber, prisen taget i betragtning, men jeg kan på den anden side heller ikke sige, at jeg er skuffet, for den virker trods alt, og duften er helt fantastisk.
Derudover er der effekten fra farven og flaskens form, som er med til at give et godt indtryk.
Olien rækker meget langt, der skal ikke mange dråber til at dække hele ansigtet, og det er også værd at tage med i bedømmelsen.
Vil jeg købe igen? Ja

Samlet bedømmelse: Tre ud af fem skrabere.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk