Forum - Generelt - Truefitt & Hill Traditional Hot Towel Wet Shave
Bruger 

Søren H. Møller


27. august 2011

Truefitt & Hill Traditional Hot Towel Wet Shave

Jeg har begået en lille ode om min oplevelse hos T&H på opfordring fra et af de andre barber-fora jeg er medlem af, og lagt ud på min hjemmeside.

Den er nok lige lang nok til at smide her, så jeg nøjes med linket til min side, samt et link til en pdf-udgave, alt efter hvad man synes er mest behageligt at læse, hvis man så ønsker  :o)


http://www.shm.dk/shave/misc/t&h%20wet%20shave%20-%20dk.htm

pdf-udgave
http://www.shm.dk/shave/misc/T&H%20Traditional%20Hot%20Towel%20Wet%20Shave%20-%20dk.pdf


Mvh.
Søren

Grenberg


28. august 2011



Hej Søren

Super spændende beskrivelse af din oplevelse af Truefitt and Hill. Har vist været en stor oplevelse.

Sidder og spekulerer over om det kun er Truefitt der har barbering på programmet, hvad med de andre T'er `?

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


28. august 2011


Ja, det var en rigtig god oplevelse, og noget specielt, når nu man er vant til selv at barbere sig.

Trumper har også frisør/barber salon, men jeg synes nu ikke, det var muligt, i den butik jeg besøgte, den var meget lille.
Men på deres hjemmeside skriver de, at man kan bestille tid, så det er muligt, det er i den anden butik.

På B&B var der en engelsk herre der syntes £39 var meget, han blev af og til barberet og normalt lå prisen på £20-25, så der er flere om buddet, det er nok bare et spørgsmål om at lede lidt. Men skal jeg være helt ærlig, så er jeg nok en barber-snob, så T&H passer mig fint  ;o)

Man skal dog også lige være opmærksom på, hvilken "kniv" de barberer med, for jeg har set flere steder, hvor det er en Mach 3 eller lignende, og det er efter min mening ikke pengene værd - det kræver ingen færdigheder.
Jeg vil gerne påtage mig at give en barbering med en Mach 3, men bestemt ikke med en straight type.


Mvh.
Søren

John Kreiner

John Kreiner


31. august 2011

Hej Grenberg (og Søren)

Udover Truefitt & Hill, så har både Trumper og Taylor of Old Bond Street barbersalon i forbindelse med deres butikker.

TOBS har barbersalon inde i bagbutikken lige bag skranken  med kasseapparatet, mens Geo F. Trumper i Curzon Street har "båse", der kan lukkes med et forhæng, så man ikke sidder alt forudstillet, til barbering dels bag i butikken og dels i underetagen.

I Trumpers butik i Duke of York Street, der så vidtjeg harf forstået kun er midlertidig, er barbersalonen indrettet på første sal.

Og så er der en stribe mindre kendte barbersaloner rundt om i London - ikke mindst i de områder, hvor Mellemøsten har sat sit præg.

Jeg er - som Søren - nok mest forfalden til Truefitt & Hill (ikke at jeg kommer der daglig), men det er også værd at bemærke, at interiøret i Trumpers butik i Curzon Street faktisk er det origanale fra dengang, de åbnede en gang i 1800-tallet.

vh
john k-

Søren H. Møller


2. september 2011


Her gik jeg og troede, min London tur var slut, men nej.

Der er kommet en lille krølle på historien.
Jeg er af den mening, at hvis der er grund til at klage, så gør jeg det. Men hvis der er grund til at rose, så skal man også gøre det, ellers ender vi som gamle sure mænd/kvinder.

Derfor skrev jeg en lille mail til T&H, hvor jeg takkede for en god oplevelse, og fik en pæn takke e-mail retur.
Det er her krøllen kommer :o)

Den danske T&H forhandler fik nys om min e-mail, og ville gerne bruge den på deres blog, og spurgte om de måtte, hvilket jeg ikke havde noget imod, jeg henviste dem så til den mere detaljerede udgave, som jeg sagde de også godt måtte bruge.

T&H har også set den, og er glade for den, Julie er specielt glad for den, og jeg tror, jeg har fået et lille plus i hendes bog (og det kan ikke være dårligt), og den danske forhandler har sendt mig en cologne som tak, fordi de må bruge beskrivelsen.

Det må vist betegnes som en win-win situation, alle parter er glade - en rigtig happy ending på en god tur til London.


Mvh.
Søren

Grenberg


2. september 2011



Sådan Søren :-)

Det er jo både til gavn for os som bruger produkterne og dem som sælger at høre om erfaringerne og især når de er så positive som dine og John har været med den barbering.

Tillykke med Collognen

Mvh

Grenberg

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk