Forum - Barbercremer og -sæber - Tør barbercreme fra T&H
Bruger 

Henrik Langkjær


3. april 2012

Tør barbercreme fra T&H
Hej,

jeg har et spørgsmål, som jeg håber I kan hjælpe mig med.

Jeg har i ca. 4 måneder brugt The Art of Shaving og nu har jeg købt noget lækkert barbercreme fra T&H til sart hud.

Men som I måske kan se af vedhæftede billede, så tørrer skummet ud på huden, på den siden der ikke bliver barberet. Jeg kan børste det af som var det opvaskeskum. Skummet beholder simpelthen ikke sin lækre cremede struktur efter noget tid.

Jeg har sågar brugt pre-shave oil - også fra TAoS - i håbet om, at det ville tilføre noget fugt til cremen også. Det gjorde det bare ikke.

Er det fordi jeg bruger for lidt vand / for meget vand. For lidt creme / for meget creme

Eller skal jeg bruge sæbe i stedet for creme?

Eller....

Håber I kan hjælpe mig.

Brian Damm


3. april 2012


Lytter lige med her.


Jeg oplever præcis det samme med Proraso's grønne barbercreme.

Tænkte at det nok bare fordi jeg var for langsom, da jeg er helt grøn inden for dette felt. Men eftersom du oplever problemer med en helt anden creme, så lader det til der måske er noget galt med vores skumme-teknik?

Grenberg


3. april 2012


Hej Henrik og Brian

Jeg kan ikke genkende den probklematik med T&H's cremer har aldrig fået en dårlig skum uanset hvad for en jeg kar prøvet, men jeg tillader mig alligvel at komme med input.

Umiddelbart ligner det for lidt vand, jeg kommer selv crem i skålen (på størrelse med en en lillefinger negl)  eller lader børsten direkte i bøtten hvis det er sådan en størrelse du har og tilsætter så vand stille og roligt lige som med sæber.

Får hvergang den lækreste cremde skum med T&H men kan selvfølgelig være at jeg frådser og kommer mere crem i end nødvendigt

Mvh

Grenberg

Henrik Langkjær


3. april 2012


Hej Grenberg

ja du fra hvad du skriver, så bruger jeg for meget creme. Hvis du bruger en mængde svarende til en lillefingernegl - uden at vide hvor stor din lap er - ja så bruger jeg en mængde svarende til en hasselnød.

Men synes bare, at hvis jeg bruger mere vand, så kommer der for mange bobler og konsistensen er ikke så cremet / fed.

Kan det være mængden af creme?

Vil ihvert fald prøve at bruge noget mindre næste gang.

Mvh
Henrik

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


4. april 2012


Hej Henrik

Jeg tilslutter mig umiddelbart Grenbergs vurdering. Kig evt på youtube. Her har Mantic59 bla. nogen gode videoer vedrørende fremstilling af skum, som måske kan hjælpe dig:o).

Mvh Cato

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk