Forum - Andre produkter - The Handmade Soap Co Moisturising cream, test
Bruger 

Grenberg


28. april 2012

The Handmade Soap Co Moisturising cream, test

Så er det blevet tid til at se nærmere på endnu et produkt fra The Handmade Soap Company, ansigtscrem til normal og kombineret hud.

Har de sidste 2 måneder brugt cremen to gange om dagen (morgen og aften) og her kommer mit syn på den.

Emballage:

Cremen leveres i en papæske med det det retro look jeg så godt kan lide og en lille (50 ml) glasbøtte med skruelåg, fungerer ganske udemærket. Nogle vil måske fortrække en tube så man ikke skal have fingrene ned i det, men for mig virker det ganske fint.

Cremen:

Der er ikke de store dikekdarer i produktet, ikke nogen smart solfaktor beskyttelse eller anti-ageing et eller andet. Man får tilgengæld en crem uden parabener og andre kunstige ting.

Duften:

Cremen er meget sød i duften og man fornemmer den søde mandel der er i, man skal lige vende sig til den, men forgår dog hurtigt og det har jo sin fordel hvis man bruger cologne eller anden duft.  Jeg savner måske lidt en friskhed når man får den på huden.

Brugervenlighed:

Cremen er ret fast/tyk i konsistensen og det synes jeg faktisk er godt da jeg tit har tendens til at bruge for meget crem og derved holder de ikke så længe af gangen. Her dypper jeg bare fingrene i bøtten og får lige det jeg skal bruge. Cremen er meget let at påføre og den er utrolig drøj i brug, vil umiddelbart gætte på at den 50 ml bøtte vil holde i 3 måndeder.

Egenskaber:

Cremen er egentlig meget simpel, den fungerer rigtig godt som fugtigheds crem uden at fedte, den lever fuldt op til at være egnet til normal og kombineret hud uden at fedte eller udtørre på nogen måde. Jeg har haft den på både i varmt forårs vejr og hård vinter frost og har kun været yderst tilfreds.

Prisen:

189 kr synes jeg er en fornuftig pris og kan den holde i 3 måneder er jeg godt tilfreds.

Konklusion:

Cremen fra The Handmade Soap Company kan måske godt virke lidt intetsignene, der er ikke solfaktor beskyttelse i og der mangler måske noget friskhed men vil man have en ansigts crem uden kunstige tilsætningsstoffer og en god fugtigheds crem så er kan den varmt anbefales.

Jeg synes den alt i alt er ganske god og lever fint op til forventningerne. Den lever op til det der loves.

Af point på 10 skalaen får den et flot 8 tal

8/10

Morten K

Morten K


14. maj 2012

Enig
Jeg har brugt denne creme i en månedstid efter at min favorit ansigtscreme ikke var på lager. Jeg er faktisk godt tilfreds, og er meget enig med hvad du skriver Grenberg. Eneste anke jeg har er at jeg syntes cremen fedter huden lidt for meget. Den trænger ikke så meget ind som jeg personligt helst vil have. Så hvis jeg i løbet af dagen rører mig selv i ansigtet jeg kan mærke fedtstoffet på fingerne.

Ellers syntes jeg faktisk det er en god creme og som forventet lidt drøj i brug, for det er alle produkterne fra den producent syntes jeg.

Grenberg


23. maj 2012



Hej Morten

Her hvor temperaturen har opnået de + 25 grader så må jeg desværre være enig med dig, den crem fedter simpelthen for meget under de vejr forhold, den er perfekt til de kølligere temperaturer men i disse dage er den ikke rar at have på. men det er nok de færreste cremer der føles behageligt i denne varme.

Mvh

Grenberg

Sidst opdateret den 23. maj 2012 kl. 19:02
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk