Forum - Barbercremer og -sæber - The Handmade Soap Co - barbersæbe
Bruger 

Henrik Langkjær


12. april 2012

The Handmade Soap Co - barbersæbe
Hejsa,

jeg har i dag fået THSC barbersæbe.

Men jeg har lige et spørgsmål. Hvordan skal jeg bruge den? Skal sæben ligge i blød mens jeg er i bad, hvorefter jeg tager det jeg skal bruge. Lader sæben ligge til den er tør og tilbage i papæsken?

Eller?

Mvh
Henrik

Grenberg


13. april 2012



Hej Henrik

Jeg bruger min som en sædvanlig sæbe og lader den trække i vand

Donagh kommer selv med tips her

http://www.youtube.com/watch?v=_HQB...

Mvh

Grenberg

Claus Olesen


14. april 2012


Okay, når jeg ser den video der med Donagh, så er der én ting der automatisk dukker op i mit hovede...
Se vedlagte billede. ;-)

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


15. april 2012


Hmm! Den video får i hvert fald ikke mig til at flå læderet op af lommen:-/. Aldrig har jeg set lignende påtagethed. Jeg finder den video direkte ucharmerende. Det kan godt være at det bare er mig, men jeg kan slet ikke tage manden seriøst, når at han står med de grumasser. Det er i hvert fald min opfattelse! Kald mig bare en sur gammel mand, men der stod jeg da fuldstændig af;o).

Grenberg


15. april 2012



@Cato rolig nu pas på blodtrykket, vil give dig ret i at det er en lidt fjollet video men herregud der skal mere til at bringe mit p** i kog. Er vild med de 3 produkter jeg har prøvet fra det firma.

@Claus hold da op hvor jeg rullede rundt af grin da jeg så din sammenligning, den havde jeg ikke lige tænkt på men der er da en storslående lighed ha ha

Mvh

Grenberg

Grenberg


15. april 2012

Sv:


Iøvrigt en sjov ting. Donagh bruger ikke kosten der er med i deres eget barbersæt, det er en anden kost sikkert med grævlingehår han bruger

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


15. april 2012


Grenberg@ Blodtrykket fejler ikke noget;o). Jeg tror at du læser mit indlæg hårdere end det er ment.

Hans useriøse måde at være på, på videoen ændrer jo ikke på kvaliteten på hans produkter og derfor vil jeg aldrig lade mig påvirke af det. Jeg kan bare ikke forstå, at et meneske med respekt for sig selv, vil optræde sådan på en video. Måsk er det bare mig, som mangler humor:o).

Det er kun godt at du er glad for deres produkter. Jeg vil da heller ikke afvise at jeg kunne finde på at prøve deres produkter på et tidspunkt.

Grenberg


15. april 2012



@Cato, godt ord igen

Videoen var egentlig ment til at vise hvordan sæben kan bruges.

Nogle der iøvrigt har erfaring med deres aftershave ?

Mvh

Grenberg

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


15. april 2012


Jeg er slet ikke i tvivl om dine gode intentioner Grenberg:o). Det viser videoen også rigtig fint. Det kan iøvrigt også ses i denne video af Geofatboy fra Shavenation.com:o). I denne video bruger han deres barbersæbe.

http://www.youtube.com/watch?v=0TaN...&feature=plcp&context=C4d8763eVDvjVQa1PpcFP2ARWEHIBGgn-eEEMIHQO8mt3ws5WqmWY%3D

Grenberg


15. april 2012



Har aldrig forstået ham Geofatboy, hvorfor skruer han ikke op for varmen på hans badeværesle, der må være meget koldt siden han er nødt til at have hue på.

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


15. april 2012


He he, god humor Grenberg. Sådan havde jeg nu aldrig anskuet det;o).

Sidst opdateret den 15. april 2012 kl. 15:31
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk