Forum - Off-topic (Hyggesnak) - Te
Bruger 
JEEP

JEEP


23. april 2010

Te
En stor fælles interesse, for min kæreste og jeg, er te.

Som et afslapningsprojekt har jeg oprettet denne blog om te:

http://tankeromte.blogspot.com/


Mvh.

Jakob

Brose


24. april 2010


Ser godt ud Jakob - den vil jeg se frem til at besøge.

Mvh,
Brose

JEEP

JEEP


25. april 2010


Så er bloggen opdateret med det første lange indlæg: http://tankeromte.blogspot.com/2010...


Mvh.

Jakob

Grenberg


26. april 2010


Hej Jakob det er en meget insperrende blog Du har lavet. Og jeg der altid har haft den holdning at Te er nogte man drikker med masser af rom i når man er syg. Har fået lyst til at afprøve rigtig Te

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


26. april 2010


Nu er jeg langt fra upartisk hvad te angår, jeg er inkarneret te-drikker og har kun én gang i mit liv smagt kaffe, og det var tilmed en fejl (der ikke vil gentage sig).

@Grenberg.

Din holdning er der mange der har, men lige som man kan få forskellige kaffetyper, så findes der også forskellige te-typer,  der hver har sin karakteristiske smag - og her mener jeg ikke Pickwicks brevposer med syntetisk smag, så må man hellere holde sig fra te (efter min mening).

Og som Jakob ganske rigtig skriver i bloggen, så gå i en specialforretning, hvor man kan få ordentlig hjælp, og man kan få lov at se og dufte til teen.

Mvh.
Søren

JEEP

JEEP


27. april 2010


Tak for den postive feedback d'herrer. Her er faktisk det eneste sted online hvor jeg har fået nogen som helst positiv feedback på min blog. Danskerne anser der åbenbart som et angreb på deres ret til at drikke kaffe hvis man bare hvisker oret te i deres nærhed.


Mvh.

Jakob

Brose


27. april 2010


@Søren
Kom til at bide mig selv i læben da jeg læse din kaffekommentar ;-)
Det må da vist være en omgang instant coffee eller en helt håbløs kontor-kaffe du har fået smagt på. Var det ikke et forsøg værd at besøge et sted med en ordentlig barista og noget kvalitetskaffe?

Mvh,
Brose

Grenberg


27. april 2010


Har i går aftes og fra morgen af forsøgt mig i Te brygningens kunst og brygget to kopper med Grøn Sencha Te (Bilka's bland selv beklager Jakob) og prøvet trickket med at vandet ikke koger helt igennem og det var en succes, en mere mild og rund smag end ellers. Nu skal der eksperimenteres med te bladende flydende i kanden.

Mvh

Grenberg

Søren "te" Dig ordentligt, kan kune bakke Brose op.

Søren H. Møller


27. april 2010


Det var en kontor-kaffe, og grunden til at jeg tog fejl af den, og en kop te var, at nogle af dem der lavede te, var kaffedrikkere og absolut ingen forstand havde på te - de var vant til Merrild nr. 403.
Så nogle gange var teen rigtig stærk og lige så mørk som kaffe, så én af mine kolleger tog teen i den tro det var kaffe, og jeg tog så kaffen - og sjovt nok var ingen af os tilfredse med resultatet.
Jeg har været meget forsigtig siden  :o)


Mvh.
Søren

Lau Larsen


27. april 2010

Adrrrr kaffe ;o(
Jeg er og bliver aldrig voksen nok til at drikke kaffe !!!

Te derimod, jeg drikker gerne 10-15 kopper om dagen og helst 10-15 forskellige slags  !!

Min beste investering nogensinde er en Quooker, som kort fortalt er en vandhane der leverer friskt kogende vand !!
Nu har jeg kogende vand på 1 sek. det du´r f.... og holder man koppen præcis 80mm under hanen er vandet 95gr.

Grøn te er dejligt og helt sikkert super sundt, men jeg foretrækker en sort the og gerne en darjeling uden garvesyre...det er favoritten lige nu, men det skifter nu ret hurtigt..

Jakob, tak for en god blog om  te !! og ja man køber the i en thehandel....hvor ellers

Mvh
Lau

Grenberg


20. juni 2010


Var lige en tur i Nykøbing Sjælland og faldt over denne smarte tekande til 2 kopper, fordelen er at der er små huller istedet for et stort som vandet skal ud af og så undgår man blade i koppen.

Mvh

Grenberg

Grenberg


15. august 2010


Har I ferien været på shopping og erhvervet mig noget luksus the som hedder Kusmi. Har købt to små prøve pakker som kan anbefales

The vert gunpowder og green Zubrovka

Ca 32 kr for 25 g men der er også til lang tid i en bøtte. bruger en teske fuld til min lille kande (svarer vel til 2 kopper) og så kan de vel genbruges end 2-3 gange.

Det er bare kræs og smagen er himmelsk, kan varm anbefales.

Lidt reklame som Proshave nok ikke har noget i mod, så kan Kusmi bestilles på Vildmedvin.dk

Mvh

Grenberg

JEEP

JEEP


16. august 2010


Kusmi er lidt ligesom Burger King; kvaliteten er ensartet og på ingen måde ringe - men man betaler så også en hel del for det. J

Jeg startede selv med Kusmi tee, men gik meget hurtigt over til at købe min te i løs vægt. Man kan få langt bedre teer til ca. det halve hos A.C. Perchs og Sing Tehus i København eller Simply Tea i Aarhus.


Mvh.

Jakob

Grenberg


16. august 2010


Hej Jacob

Tak for tippet det skal helt klart prøves :-)

Mvh

Grenberg

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk