Forum - Barbercremer og -sæber - Tcheon Fung Sing Tobacco Verde
Bruger 

Søren H. Møller


16. marts 2016

Tcheon Fung Sing Tobacco Verde

På trods af det asiatisk klingende navn er Tcheon Fung Sing hjemmehørende i Italien, og det er ifølge deres hjemmeside på tredje generation, de producerer barbercremer.

Jeg havde hørt om TFS som diverse barberfora forkorter navnet, men jeg havde aldrig stiftet bekendtskab med deres produkter før nu.

Denne creme er af den forholdsvis hårde slags, hvilket betyder at den rækker langt, fordi der ikke behøves meget for at skumme et dejlig stabilt skum op, og hårdheden gør, at det er nemt at styre mængden.
Ved min første barbering ladede jeg kun barberkosten med den mængde, der sad i låget, og det var tilstrækkeligt til at give mig nok skum til de tre pas jeg gennemførte, og der var nok til et pas mere, hvis jeg havde ønsket det.
Skummet er ikke hårdt ved huden mht. udtørring efterfølgende, hvilket er noget jeg sætter pris på.

Hvis man med navnet tror, man får en creme, der dufter i retning af Tabac, så bliver man slemt skuffet, for der er ikke antydning af røg i den – hvilket jeg er godt tilfreds med, da jeg synes, Tabac er lige stærk nok, men det er selvfølgelig en smagssag.

Faktisk så er der ingen tobaksduft overhovedet, hvis man har cigar- eller pibetobak i tankerne. Nu betyder navnet også grøn tobak, og duften er frisk og afdæmpet og lige i min smag.
Jeg inddeler ikke dufte i årstider, men skulle man prøve, så vil jeg mene at Tobacco Verde vil gøre sig godt som en forårs- og sommerduft.

Til prisen synes jeg, man får et godt gennemarbejdet produkt; nem at lade, skumme op, giver et stabilt skum og har en god frisk duft.

Når det kommer til barbercremer så kan italienerne altså noget, og denne TFS creme har egenskaber, der efter min mening er en knivspids bedre end RazoRock og Proraso, på højde med Cella og lige en tand under Valobra – som er de italienske cremer jeg har prøvet.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk