Forum - Barbercremer og -sæber - Tcheon Fung Sing Ciotola Rossa
Bruger 
Søren H. Møller

Søren H. Møller


16. marts 2016

Tcheon Fung Sing Ciotola Rossa

Ciotola rossa betyder ”rød skål” og giver ingen antydning af duften i navnet, men det er en klassisk mandelduft – dvs. helt klassisk er den nu ikke, da den dufter kraftigt af mandelessens, og jeg vil mene, at en klassisk duft indeholder olie og ikke essens, men hvis man kigger på prisen, så kan man ikke rigtig tillade sig at klage, nogle ting hænger trods alt sammen.

Det er en af de mest ingrediensfattige cremer/sæber jeg har haft fat i, hvis ikke den mest fattige.
Det har nu ikke noget betydning for egenskaberne, for cremen er nem at lade, men jeg vil nu heller ikke forvente andet af en creme.
Den skummer nem op, og skummet er stabilt og ikke hård ved huden mht. udtørring.

Hvis man har prøvet Cella og/eller Valobra med deres meget behagelige mandelduft, så får man et mere pang-agtig produkt i TFS. Den har en kraftig duft, ret syntetisk i forhold til de to andre, men hvis man ikke er sart på det område, så synes jeg faktisk man får ret meget for pengene her.

Denne prisbillige creme fås også i tre andre varianter; sandeltræ, eucalyptus/menthol og citrus.
Ud fra den her, så vil jeg forvente en tilsvarende syntetisk duft i de tre, men til prisen, så er jeg fristet til at prøve, da jeg sagtens kan abstrahere fra essensduften i den her mandeludgave, og det kan jo også være den fortager sig efterhånden som cremen bliver brugt.

Et godt valg hvis man er på et budget, eller bare ikke vil bruge penge på mere pristunge cremer/sæber, eller fx til rejsebrug, da det er en kompakt lille plastikskål, og skulle man glemme den, så er udskrivningen trods alt til at overkomme.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering
Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Piccadilly Shaving, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Alvarez Gómez, Floïd, LEA Classic, Wilde & Harte, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Floïd, Klar Seifen, Meißner Tremonia, Percy Nobleman, Mr Natty, The Holy Black og ZIRH.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og parfume til mænd til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet)

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du lære mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Gavekort

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk