Forum - Barbercremer og -sæber - Taylor of Old Bond Street - The St. James Collection Shaving Cream
Bruger 

Søren H. Møller


24. august 2013

Taylor of Old Bond Street - The St. James Collection Shaving Cream

Indledningen bliver den samme:
Taylor of Old Bond Street har et godt ry, når man taler om deres barbercremer, og det er der en god grund til – de laver nogle fremragende cremer.

The St. James Collection er en barbercreme med en klassisk, diskret velafbalanceret duft der er en gentleman værdig – og vi andre kan også godt få lov at være med ;o)

Egenskaberne er som de andre Taylor cremer helt i top i alle kategorier.
Cremen er utrolig nem at skumme op, og der skal ikke bruges meget for at få et godt stabilt skum.
Personligt får jeg de bedste egenskaber, hvis skummet er lidt tyndt i det, som en tyndt pisket flødeskum. Hvis skummet har konsistens som marengs, er risikoen for at skære sig eller få irritation større, man mister noget af de gode egenskaber, og bevæger sig væk fra det optimale.

Når skummet er optimalt, giver det et rigtig godt glid af bladet og en rigtig god beskyttelse af huden. Beskyttelsen er faktisk så god, at selv når man har fjernet skummet med skraberen, er huden stadig så glat, at man uden problemer, kan køre over samme sted igen uden at risikere irritation eller razor burn.

Basen for Taylors cremer er stort set den samme, så egenskaberne for cremerne er også de samme, det er kun duften der er forskellig, så det er bare et spørgsmål om at finde sin(e) favorit(ter).

Jeg kan rigtig godt lide den citrusagtige duft af Eton College, men jeg må indrømme, at jeg bedre kan lide duften af St. James. Den virker meget klassisk og engelsk, og jeg er blevet helt vild med den.
Den er strøget direkte ind på duft-hitlisten.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk