Forum - Barbercremer og -sæber - Taylor of Old Bond Street - "Pure" mærkningen
Bruger 

Brian Damm


8. december 2014

Taylor of Old Bond Street - "Pure" mærkningen
Hej derude,

Jeg er stor fan af TOBS' barbercremer, og har benyttet dem længe, specielt grundet Proshave her på siden skilter med, at deres Pure mærkning skulle gøre, at de var fri for parabener.

Men efter at have vendt bunden i vejret på min Shaving Shop udgave, kan jeg at det er adskillelige parabener i. Og efter en tur på TOBS' hjemmeside, skilter de herinde meget tydeligt med, hvilke udgaver der er med/uden parfume, parabener og andre konserveringsmidler.

Så jeg er bange for, at Pure mærkningen på TOBS' produkter dækker over noget andet end at de er parabenefri. Jeg har ikke præcist kunne finde ud af hvad mærket skulle dække over, men jeg kunne forestille mig det har noget at gøre med deres naturlige ingredienser, specielt i forbindelse med cremernes duft.

Dette skal ikke ses som et surt opstød, men blot som en oplysning til Proshave :)

Jeg forsætter dog med at bruge TOBS, dog bare de udgaver som skilter med at være decideret parabenefri ;)

Brose


8. december 2014


Hej Brian

Tak for heads up!

Vi tager med det samme fat i Taylor Of Old Bond Street, så vi kan få en 100% sikker og ikke mindst korrekt definition på Pure-mærkningen..

Vi arbejder på at få komplette ingredienslister på Taylor Of Old Bond Street (som du sikkert har set det på nogle af de andre brands), så vi kan være sikre på at der er det forventede i produkterne.

Mvh
Brose / Proshave

Brian Damm


9. december 2014


Hej Brose,

Jamen velbekomme :)

Jeg har netop modtaget min TOBS Avocado udgave, og her skilter de direkte med "PARABENS FREE" under ingredienserne, til folk som skulle være interesseret i det :)

Brian Damm


16. april 2015


Hej igen Brose,

Fik du nogensinde noget fra TOBS omkring deres Pure mærkning?

Efter lidt research synes det nu at være definitivt, at denne ikke har noget at gøre med parabener i produkterne, men i stedet henvise til deres aromatiske olier benyttet i deres produkter, som alle skulle være naturlige, og derfor "pure".

Derudover proklamerer direktøren for TOBS, at alle deres produkter nu skulle være fri for parabener. Er det noget du kan bekræfte?

Jesper Olsen


16. april 2015


Hej Brian.

Nu er jeg ikke den store kemiker eller specialist i ingredienslister.

Men nu forhandler jeg selv Taylor Of Old Bondstreet i min forretning, og jeg kan godt følge dig i at der står det er parabenefri på dem, og at de selv reklamere med det.
Men det ville undre mig meget at de vil gøre det med vished om de godt selv ved det ikke er korrekt.
mig bekendt er denne ''hype'' omkring parabener kørt lidt af banen.
Da jeg efter hvad jeg har kunne læse mig frem til og forstå at der er flere forskellige typer parabener, største delen af dem er usunde for kroppen og betragtes som noget skidt at få ind.. MEN der findes også en gruppe parabener som IKKE er farlige for den menneskelige krop og har ingen bivirkning af nogen art. Er disse parabener på ingredienslisten må man gerne kalde det for parabenefri da disse ikke er skadelige.

Så den er både og både ikke parabenefri, den indeholder bare ikke de farlige parabener.

Vh
Jesper - Hr. Barber, Vejle

Brian Damm


17. april 2015


Hej Jesper,

Til at starte med, er det som sådan ikke fordi jeg er "bange" for parabener i mine produkter. Produkter indeholdende parabener, eller en stor mængde konserveringsmidler, har dog en tendens til at udtørre min hud. Jeg bemærkede en ret markant forskel på den gamle TOBS Shaving Shop creme jeg havde, som havde parabener i sig, og den nuværende jeg har med avocado, som er uden.

Min kommentar omkring "Pure" mærkningen handler, foruden gennemskueligeheden for os forbrugere, også om, at Proshave jo ikke skal ud i, at skrive noget her på siden, som i sidste ende ikke viser sig at være sandt. Samtlige TOBS udgaver her på siden reklamerer jo med, at "Pure" mærkningen betyder, at cremen er fri for parabener. Den oplysning er, så vidt jeg har kunne læse mig frem til, desværre ukorrekt, da mærkningen henviser til noget helt andet.

Om samtlige af produkterne så er fri for parabener nu her, er jo bare en dejlig ting, hvilket jeg så syntes man skulle skilte med, som da Proraso f.eks. ændrede deres formel til ikke at indeholde parabener.

Uanset hvad, så holder jeg ikke op med bruge TOBS, da det er den bedste creme på markedet, hvis du spørger mig. Det ville bare være rart, ikke at være "begrænset" til nogle specifikke udgaver, grundet parabener :-)

Sidst opdateret den 17. april 2015 kl. 13:48

Jesper Olsen


17. april 2015


Hej Brian.
Det var nu heller ikke ment som at du var, men bare familien danmark generelt.

Men jeg mener der er noget med at man gerne må kalde der parabenefri så længe det ikke indeholder de forbudte parabener.

Men det er ikke noget du må hænge mig 100% op på :).

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering
Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Piccadilly Shaving, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Alvarez Gómez, Floïd, LEA Classic, Wilde & Harte, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Floïd, Klar Seifen, Meißner Tremonia, Percy Nobleman, Mr Natty, The Holy Black og ZIRH.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og parfume til mænd til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet)

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du lære mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Gavekort

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk