Forum - Nyheder fra Proshave - Taylor Of Old Bond Street på Proshave.dk
Bruger 

Brose


27. november 2011

Taylor Of Old Bond Street på Proshave.dk

Så er det blevet tid til endnu en produktnyhed :-)

Det er med stor fornøjelse at vi kan løfte sløret for endnu et fantastisk brand i sortimentet, nemlig Taylor Of Old Bond Street.

Proshave er den officielle danske distributør af Taylor Of Old Bond Street og det betyder i praksis at de fantastiske produkter fra Taylor inden længe vil være at finde hos landets førende barberer og frisørsaloner.

Produkterne vil naturligvis også blive tilgængelige her på Proshave.dk - Vi er i fuld sving med at oprette varerne på siden og vi tør godt love, at der kommer rigtig mange spændende produkter til over de næste 14 dage :-)

Du kan se produkterne fra Taylor Of Old Bond Street hér:
www.proshave.dk/taylor-of-old-bond-...

Mvh,
Brose / Proshave

Grenberg


27. november 2011



Super lækkert :-) Det er jo klasse produkter i har fået ind.

I sær rose cremen er god med en fantastisk duft
Mvh

Grenberg

Brose


27. november 2011


Hej Grenberg

Tak! - Ja, det er helt sikkert nogle super lækre produkter.

Rosen er helt sikkert rigtig go', men jeg må indrømme jeg har meget svært ved at skulle nævne én favorit - Jeg er også vild med Lemon & Line, Almond, Eton College, St. James og arghhh - ja, reelt dem alle sammen - du skulle se mit skab - kan snart ikke være i huset længere :-)

Go' søndag!

Mvh,
Brose

Henrik Palshøj


27. november 2011


Det er indtil videre dagens bedste nyhed.

Er ret vild med Mr. Taylor aftershaven, så den skal helt sikkert udforskes yderligere. Desværre ligger deres barber cremer ikke rigtig til mig :( men deres dufte oh my

Glæder mig til at se udvalget.

Hilsen og god søndag

Henrik

Sidst opdateret den 27. november 2011 kl. 12:59

JAN


27. november 2011


Hej .
Virkelige kvalitetscremer Godt glid, masser af holdbart skum.
Shaving shop er min favorit pt .Brugte den faktisk her til morgen.Tuberne er perfekte til toilettasken.
god søndag
Jan


Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


27. november 2011


Hej Brose

Jeg er så ny i dette game endnu, at jeg ikke rigtig har styr på de forskellige produkter på markedet, men de ser da spændende ud. Det er lækkert med et godt udvalg. Dog bliver det så sværere at bestemme sig for hvilken barber sæbe/creme,der bliver den næste der skal indgå i mit sortiment;o).

God søndag.

Mvh Cato Jürgensen

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


28. november 2011


Så er der lagt en bestilling på Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Sandeltræ og Proraso Barbersæbe i skål - Aloe & Green tea:o).

Kunne ikke modstå fristelsen, når nu at barberingen går så fantastisk godt, efter bare 4 dage. Ingen hud irritation overhoved, ingen snitsår med min nye DE skaber og jeg kunne blive ved. Mit nye udstyr er mildest talt fantastisk:o). Det eneste jeg stadig har lidt af, er røde knopper, men det bliver mindre og mindre. Det er første gang at jeg har barberet mig 4 dage i træk og så oven i købet, uden at det har været ubehageligt.

Må dog indrømme, at jeg ikke er 100% tilfreds med skummet, jeg pisker op med MWF sæben. Jeg har endnu ikke kunnet ramme den helt perfekt, men det skal nok komme. Det er dog meget bedre end mine første forsøg.

Sorry, der sneg sig lige et lille sidespring ind:o).

Glæder mig til at få disse produkter, så at jeg har lidt at skifte imellem.

God aften til jer alle.

Mvh Cato Jürgensen

Claus Henrik Seifert

Claus Henrik Seifert


28. november 2011


Lyder som en god nyhed :)

Min klare TOBS favorit barber creme er TOBS Jermyn Street.
Den giver mig lige den bedre skum end de andre TOBS cremer gør (TOBS Avocado undtaget, men er ikke hooked på duften af den Avocado creme)
Duften af TOBS Jermyn Street er nok min favorit duft blandt mine 22 Barbercremer sammen med Acca Kappa 1869 Tub mandel duften, Castle Forbes Lime og Acqua Di Parma Colonia duften.
Har I overvejet at føre Xpec produkterne hos Jer ?
I har jo allerede dyre produkter fra Anthony og Ole Henriksen, så hvorfor ikke få et rigtig high end software barberprodukt i stalden ?

Brose


1. december 2011


Hej Henrik, Jan, Cato og Claus

Fedt med nogle tilbagemeldinger - Det glæder mig at I kan li' vores nye tiltag!

@Claus - Vi har allerede en god lang liste med kommende brands / produkter. Må blankt erkende at jeg ikke kender Xpec, men vil da bestemt heller ikke afvise at det på sigt kunne blive interessant :-)

Mvh,
Brose / Proshave

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


2. december 2011


Jeg har lige testet min ny indkøbte Taylor Of Old Bond Street Barbercreme, Sandeltræ idag. NØØJ, hvor det et lækkert produkt:o). Perfekt fed og cremet skum, var resultatet i første forsøg og så dufter dette produkt pragtfuldt.

Kommer der også aftershave i shoppen, fra denne fabrikat? Har jo luret at Brose har en i sin samling;o).
Det syntes jeg kunne være interessant, da jeg syntes at udvalget af aftershave pt. er lidt kedeligt.

Mvh Cato

Brose


3. december 2011


Det kan du tro! - Der kommer en masse Taylor Of Old Bond Street produkter til i løbet af den næste uge :-)

Mvh,
Brose

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


3. december 2011


Hej Brose

Fedt, det glæder jeg mig til, da jeg godt kunne bruge et par ekstra aftershaves, til at skifte imellem:o).

Jeg har helt sikkert fundet mit favorit produkt til dato:o). Taylor Of Old Bond Street Barbercremen er sindsyg lækker og min skum bliver fuldstændig himmelsk/perfekt. Ufatteligt at en barbering kan være så lækker. Jeg er helt målløs:o).

Mvh Cato

Claus Henrik Seifert

Claus Henrik Seifert


6. december 2011

Xpec til Brose
Hej Brose,

Xpec er nok den dyreste Barbercreme i verden lige nu. $80 for 250 ml.
Den er dyrere end Acqua Di Parma, og bliver lavet samme sted hvor den legendariske og måske verdens bedste Barbercreme laves - Domenico Carechi 1913.

Min Xpec kommer til jul ;)
Det er udfra folk's udsagn på Badger and Blade en high end creme, ikke bare pris- men også kvalitetsmæssigt er helt oppe at ringe. Den får Taylor of old Bond Street og Trumper Cremer til at virke som 'canned goo' ;)

Morten K

Morten K


7. december 2011

SUPER fedt
Efter at have DE shavet i nogle år nu er Taylor of Old Bond Street faktisk mit ynglingsmærke. Der er i mine øjne kvalitet til meget fornuftige priser. Og især efter at have besøgt shoppen i London har jeg været hooked.

Indtil videre har jeg bestilt mine produkter fra England men det behøver jeg ikke længere, og kan samtidig få dem med de basis ting jeg altid køber hos Proshave. SUPER fedt!

Jeg savner dog deres ansigts creme i Proshave sortimentet. Håber meget de kommer, for de har en dagscreme og en natcreme som jeg bruger hver eneste dag. Brose.... ;-)

Brose


7. december 2011


Hej Morten

Fedt, glæder mig at høre! - og bare rolig, ansigtscremen står allerede og venter på dig på lageret - den skal bare lige oprettes her på siden sammen med alle andre 100 produkter der også er på vej ind ;-)

Mvh,
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk