Forum - Barbercremer og -sæber - Taylor of Old Bond Street - Lemon & Lime Shaving Cream
Bruger 

Søren H. Møller


6. september 2013

Taylor of Old Bond Street - Lemon & Lime Shaving Cream

Som de øvrige to barbercremer jeg har anmeldt, så er Lemon & Lime et rigtig godt produkt, med tilsvarende egenskaber.

Citrus duften kunne efter min mening godt være mere kraftig eller tilstedeværende - men nu er jeg også ret vild med citrusdufte.

Skal jeg sammenligne med de to andre cremer, så er duften, det jeg vil kalde diskret, så den svarer meget godt til de andre; gentleman-agtig.


Mvh.
Søren

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


10. september 2013

Hej Søren

Jeg er selv en af dem, der er faldet totalt for citrus duftene:o). Jeg syntes at denne er en af de mest velduftende, jeg endnu har oplevet. Jeg syntes at TOBS cremerne beskytter huden markant bedre end mange andre cremer og sæber på markedet. De er top lækre at bruge! Jeg syntes at denne creme er intet mindre end fantastisk. Det er en af mine klare favoritter:o).

Mvh Cato

Sidst opdateret den 10. september 2013 kl. 17:37

Magnus


18. juli 2014


For lige at puste til en ældre tråd..

Hvis nogle kender denne creme eller har mod på at prøve den, så vil jeg gerne donere min. Jeg er ikke stor fan af duften i den.

Let me know. :)

- Magnus

Grenberg


19. juli 2014


Hej Magnus

Er interesseret, har ikke prøvet den endnu, men er vild  med andre citrus produkter.

Mvh

Grenberg
grenberg@mvbmail.dk

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk