Forum - Barbercremer og -sæber - Taylor of Old Bond Street - Eton College Collection Shaving Cream
Bruger 

Søren H. Møller


24. august 2013

Taylor of Old Bond Street - Eton College Collection Shaving Cream

Taylor of Old Bond Street har et godt ry, når man taler om deres barbercremer, og det er der en god grund til – de laver nogle fremragende cremer.

Eton College Collection er en barbercreme med en fortrinsvis citrusagtig duft, der er fint afrundet og gentleman-agtig diskret (i mangel af bedre ord).

Egenskaberne er helt i top i alle kategorier.
Cremen er utrolig nem at skumme op, og der skal ikke bruges meget for at få et godt stabilt skum.
Vi er alle forskellige i vores præferencer, men jeg får de bedste egenskaber, hvis skummet er lidt tyndt i det – som en tyndt pisket flødeskum. Hvis skummet er som marengs, synes jeg en stor del af de beskyttende egenskaber går tabt, og risikoen for at skære sig eller få irritation er større.

Når skummet er, som jeg gerne vil have det, så giver det et rigtig godt glid af bladet og en rigtig god beskyttelse af huden. Beskyttelsen er faktisk så god, at selv når man har fjernet skummet med skraberen, er huden stadig så glat, at man uden problemer, kan køre over samme sted igen uden at risikere irritation eller razor burn.

Jeg har ikke prøvet en creme fra Geo. F. Trumper, men hvis jeg sammenligner med nogle af de andre store mærker; D. R. Harris, Truefitt & Hill og Penhaligon’s, ja så fremstiller Taylor of Old Bond Street efter min mening de bedste barbercremer.

Normalt foretrækker jeg barbersæbe, da jeg føler, de giver en bedre beskyttelse, men i dette tilfælde, så er cremen fuldt på højde med nogle af de rigtig gode barbersæber, der p.t. er på markedet.
Skulle jeg nogensinde blive omvendt fra sæbe til creme, så tror jeg, det vil være Taylor, der gør det.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk