Forum - Nyheder fra Proshave - Taylor Of Old Bond Street Aftershave og Cologne
Bruger 

Brose


10. december 2011

Taylor Of Old Bond Street Aftershave og Cologne

Hej alle

Vi har allerede haft en del forespørgsler på aftershave og cologne fra Taylor Of Old Bond Street, så jeg rykkede dem op på listen og de er nu blevet oprettet.

Der kommer naturligvis en del flere produkter til, men nu kan I ihvert fald se størstedelen af både aftershaves og cologne.

Den samlede liste med TOBS-varer findes hér (opdateres løbende):
www.proshave.dk/taylor-of-old-bond-...

Taylor Of Old Bond Street Aftershave:
www.proshave.dk/taylor-of-old-bond-...

Taylor Of Old Bond Street Cologne:
www.proshave.dk/taylor-of-old-bond-...

Fortsat go' weekend!

Mvh,
Brose / Proshave

Grenberg


11. december 2011



Hej Brose

Super godt arbejdre ser spændende ud. Så er det lige om at finde ud af hvad man skal vælge.

Hvad siger jer garvede TOBS brugere hvilke er et must at gå i gang med, ved godt at smag og behag er forskelligt men alligvel.

Må lige kommentere den luxery balm, den er lidt sjov de første par gange synes jeg den skuffede helt vildt, virkerede fedtede men dufter alligvel godt, her på det sidste er jeg blevet utrolig glad for den da den efterlader ligesom en plejnde hinde på huden og det føles som om at barberingen bliver ekstra glat, den er faktisk rigtig god.

Mvh

Grenberg

Henrik Palshøj


11. december 2011


Mr. Taylor er min helt klare favorit, når jeg får rydet op i mit barberskab, og får skabt lidt plads, så skal der noget Mr. Taylor på indkøbs listen. Er også blevet venner med deres barbercremer, så nu er de rykket frem i rotationen.

Hilsen Henrik

Sidst opdateret den 11. december 2011 kl. 16:31
Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


11. december 2011


He he, jeger lidt i samme både:o). Når man ikke kender duftene, så er det svært at vide hvad man skal vælge. Yderligere så er jeg lidt i tvivl om man skal vælge en aftershave balm eller splash. Glas flaskerne ser flottere ud, men jeg har endnu ikke rigtig kunnet gennemskue, hvad der er bedst.

Mvh Cato

Henrik Palshøj


2. januar 2012

Mr. Taylor tilbage på hylderne.
Hej Brose,

Jeg er totalt solgt til Mr. Taylor's aftershave, totalt old School og maskulin duft, da jeg havde taget mig sammen til at bestille colognen, så var den udsolgt :(, hvornår kommer den tilbage?

Godt nytår
Hilsen Henrik

Brose


4. januar 2012


Hej Henrik

Godt at høre - det er også bare nogle super lækre produkter / dufte.

Der blev tømt godt ud i bla. TOBS-produkterne i forbindelse med julegaver - Vi er i fuld sving med at fylde op. Jeg har dog endnu ikek nogen leveringsdato på TOBS endnu.
Vil lige se om vi skulel have en enkelt Mr. Taylor Aftershave stående på hylderne.

Hvis du tilføjer din mailadresse på den ønskede vare, så sender systemet automatisk en mail når den er tilbage på lager igen :-)

Ha' en go' dag!

Mvh,
Brose

Henrik Palshøj


5. januar 2012


Har skrevet mig op så jeg venter bare ;)

Ps. Det er colognen jeg er interesseret i, har nemlig aftershaven. ;)

Hilsen Henrik

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk