Forum - Andre produkter - Tandpasta med interessant indhold
Bruger 

Niels Moselund Crammond


22. marts 2013

Tandpasta med interessant indhold
Jeg har igennem de sidste 15 måneder benyttet div. produkter fra Proshave og er en af mange meget tilfredse kunder/brugere. Jeg anbefaler produkter og barergrej til alle i min omgangskreds inkl. kolleger.
I denne uge har jeg bestilt nye produkter endnu engang. Da jeg modtog mine produkter bliver jeg i første omgang glædeligt overrasket over at se, at Proshave igen havde vedlagt en lille gave. Denne gang i form af en tandpasta.
Jeg har flere gange tænkt på at prøve denne type med den forventning, at tandpastaen skulle leve op til det høje niveau som de øvrige produkter. Samme aften åbner jeg tandpastaen (Marvis) og benytter den. Dagen efter kommer jeg til at læse på indholdsfortegnelsen, og kan til min store overraskelse konstatere, at tandpastaen blandt andet indeholder produkterne "Methylparaben" og "Ethylparaben", som begge er stoffer Sundhedsstyrelsen har på listen over parabener der kan være hormonforstyrrende.
Jeg ved godt, at parabenerne ikke i sig selv kan stoppe et produkt, men bør det ikke give anledning til fornyet opfattelse af produktet, da der fra officiel side bliver sået tvivl om disse parabener?
Min reaktion har i midlertige været, at tandpastaen er landet i skraldespanden.
Jeg har selvfølgelig en klar formodning om, at I (Proshave) kender indholdet i jeres produkter, men vil alligevel gøre jer opmærksom på min holdning til indholdet i dette bestemte produkt.
En ellers meget tilfreds kunde/bruger
Niels

Rasmus


22. marts 2013

Tandpasta med interessant indhold
...jeg var ude for det samme!
Jeg er helt ny kunde og fik min første vare fra Proshave. Det var jo en dejlig overraskelse at modtage en gratis gave. En "livsstil tandpasta". Jeg opdagede også parabenerne og måtte skrotte min nyerhvervede gave:-(

Proshave... Jeg har har fulgt din forretning en stykke tid. Efterhånden vil jeg sammenligne dit udvalg og kundevilkår med flere tyske og engelske forhandlere med samme koncept, tillykke :-)
Men i forlængelse af min oplevelse med et produkt med parabener har jeg en opfordring. Hver produktbeskivelse burde være fulgt af en fuldstændig indholdfortegnelse. Så har man som kunde selv mulighed for at vælge til- og fra. Det vil også hjælpe allergikere med specielle behov.

Keep Up The Good Work

Sidst opdateret den 22. marts 2013 kl. 21:06

Lars Sørensen


24. marts 2013


Helt enig i ovenstående!

Gisle Breil


7. juni 2014

Indholdsfortegnelse - Ja tak!
Det er hellere ikke uhørt at folk får reaktioner på div. barberings produkter indeholdende - f.eks. sandeltræ eller linalool. Det er nedslående når man står med et produkt til f.eks. "sensitiv hud" i hånden, og man på indholdsdeklarationen kan læse at det indeholder adskillige velkendte allergener...

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk