Forum - Barbercremer og -sæber - Tabac
Bruger 

JAN


2. januar 2011

Tabac
Imorges brugte jeg de sidste rester af min Tabac puck.Den har som jævnlig del af min rotation holdt et helt år!
Har hver gang den har været i brug leveret dejlig blød skum, fremragende sæbe, en ny tages ibrug i morgen.
Fremragende sæbe !
mvh
Jan

Søren H. Møller


3. januar 2011


Jeg kan kun være enig - det er en rigtig god sæbe, og en af de første hårde sæber, jeg stiftede bekendtskab med.

Efterhånden har jeg prøvet en del sæber og cremer, og jeg tror ikke, jeg vil bestille en ny, når den her er brugt op - ikke på grund af egenskaberne, men på grund af duften, den er i den tunge ende, og jeg har fundet ud af, at jeg foretrækker en mere let duft.


Mvh.
Søren

Lars Jensen

Lars Jensen


3. januar 2011

Den er super!!

Duften er lige i skabet. Klassisk og mandlig ad pommern til!!
;-)
Jeg har gudskelov to ekstra pucke liggende i skabet. Det er en vinder, der kræver lidt mere vand end f.eks prorasso's serie.

Mvh Lars Jensen

JEEP

JEEP


4. januar 2011


Tabac er en af de produkter som har en duft som man enten kan eller ikke kan lide. Nogle sammenligner duften med en blomsterhave i højsommeren - andre med terpentin.

Personligt har jeg aldrig været super stor fan af duften - dog går den, brugt samen med Tabac aftershaven eller Pinaud Clubman, up i en højere enhed.

Hvis man ikke er glad for duften af Tabac, men er glad for sæbens fantastiske egenskaber, så bør man prøve Sir Irisch Moos - det er samme sæbe, men med en friskere og mere moderne duft.

Søren H. Møller


4. januar 2011


Hej JEEP,

tak for den information, jeg var ikke klar over SIM og Tabac var samme grundsæbe, og jeg har haft lidt kig på SIM, så det kan da godt være, at jeg lige skal løbe over siderne her på sitet, og se om der er noget, jeg mangler  ;o)


Mvh.
Søren

Martin Toft

Martin Toft


4. januar 2011


Hey.
Jeg er faktisk også ret glad for Tabac, men jeg får klart de bedste resultater med den, når jeg "lather up" direkte i ansigtet. Dette er i øvrigt også gældende for MWF, som jeg først for nyligt prøvede for første gang. Jeg havde ingen problemer med at lave lækkert skum og det blev den bedste barbering til dato.
Indtil videre er der også kun gode ting at berette, bortset fra duften, om neal´s witch hazel water. jeg laver et review, når jeg kender produktet lidt bedre.

Mvh,

Martin

Sidst opdateret den 4. januar 2011 kl. 19:25
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk