Forum - Barbercremer og -sæber - Speick shaving Stick
Bruger 

Kasper Dam Lisby


24. januar 2014

Speick shaving Stick
Speick shaving Stick
 For et halvt år siden startede jeg op med at barbere mig "på den rigtige måde". D.v.s. med DE skraber, sæbe og børste.
Jeg må indrømme at det har været en hård kamp - og tit og ofte har jeg fundet mig selv enten revet til blods eller i gang med at fjerne "helligdage" med min gamle Gilette,

Mit starter sæt varer  en fin Edwin Jagger skraber, kost, skål, sæbe, preshave samt aftershave lotion.

Første udfordring var at få skummet rigtigt med Edwin Jagger sæben - puha det var/ er en udfordring.
Efter talrige forsøg har jeg endnu ikke fået en skum hvor jeg kan finde nydelsen af en "rigtig" barbering. Og skulle mindst afsætte 20 minutter til barberingen grundet op skumning samt efterfølgende jagt på helligdage.

Det var lige indtil jeg prøvede Speicks shaving stick, Hold nu op hvor er den lækker.
Indsæbning er super let, skummet rigtig godt og beskyttelsen af huden er helt i top.
Den første ting jeg bemærkede var at der var meget mere modstand i skrabet (sammenlignet med min tidligere sæbe)- med denne Speick blev skægget altså skåret over - det var/ er ikke altid tilfældet med EJ sæben. - det skal nævnes at jeg har Meget kraftig skægvækst og nogle af mine skægstrå er lige så tykke som træstammer (overdrivelse fremme forståelsen)
Jeg benytte ikke længere Giletten til at gå efter helligdage, for der er ingen og kun en sjælden gang kommer jeg til at skære mig. - og frem for alt barberingen kan klares på 10 minutter med 2-3 "passes"

Nu er der sikkert nogle der vil mene at det er fordi min teknik er blevet bedre, men hertil morgen prøvede jeg en tur med EJ sæben igen - det gør jeg ikke igen...

Men min varmeste anbefaling skal gå til Speick sæben. Let at skumme op, godt glid, fin beskyttelse,

Mvh Kasper

Sidst opdateret den 24. januar 2014 kl. 12:08

Søren H. Møller


24. januar 2014


Hej Kasper.

Ja, det er helt sikkert din teknik  ;o)

Nej, som du så rigtig har bemærket, så er der stor forskel på de forskellige mærker af sæber og cremer.
Speick er en af de sæber, der skummer nemt op, og som det også er nemt at ramme "hovedet på sømmet" i konsistens af skummet.

Der kan være stor forskel på, hvad der virker for den enkelte, men det er da godt du endelig har fundet noget der virker.

Og kan du godt lide Speick, så tror jeg også du vil kunne lide disse sæber; Palmolive, Tabac, Lea, La Toja, Culmak og Proraso.
Nanny's Silly Soaps er også rigtig gode, men de opfører sig lidt anderledes, man får ikke helt den samme voluminøse skum, til gengæld er duft, beskyttelse og glid helt i top.

Taler vi cremer, kan jeg anbefale; Taylor of Old Bond Street, Truefitt & Hill, Ingram, Cella og Valobra.

Men hvor er det dejligt at høre, at du nu har fået succes - det er bare en rigtig dejlig måde at barbere sig på (når det virker)


Mvh.
Søren

KDLFOTO


24. januar 2014


Hejsa Søren.
Ja Tabac er helt sikkert også en sæbe jeg skal prøve. Proraso (den røde) er jeg i gang med, og den gør det også fantastisk godt. Dog syntes jeg at Speicken lige er et mulehår foran, men det er ikke meget.

Men som du siger - dejligt man har fundet noget der virker - for var godt nok tæt på at kyle det hele af h***** til....

Og ja, men føler sig lidt mere "lækker" efter denne type barbering..

Mvh
Kasper

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk