Forum - Nyheder fra Proshave - Speick Men nu en del af sortimentet på Proshave.dk
Bruger 

Brose


16. august 2011

Speick Men nu en del af sortimentet på Proshave.dk
Endnu en lille nyhed :-)

Vi har igennem de sidste par uger testet sortimentet af Speick Men produkter og har i den forbindelse netop oprettet dem som en del af sortimentet her på Proshave.dk

Vi har desuden også taget et et par af Speicks Wellness-sæber hjem til lageret.

Du kan se alle Speick-produkterne hér:

http://www.proshave.dk/speick.aspx

Mvh,
Brose / Proshave

Nikolaj Hawaleschka Stenberg


19. august 2011


Da jeg selv jævnligt er i Speicks hjemland behøver mit eget lager af Speick-produkter ikke at blive udbygget foreløbigt; men lad mig alligevel - på det varmeste! - anbefale hele serien.

Både barbersæbe og -creme skal prøves!

Ligeledes er after shave lotion'en nok noget nær det bedste på markedet - og god for dem, der sætter pris på en after shave, hvor alkoholen ikke er alt for grov. I min verden overgåes den kun af Prorasos ditto.

After shave balm'en blev om-formuleret for - tja? - et lille års tid siden og dét har resulteret i, at den nu er mere fast og cremet, fremfor let og flydende (ligesom Prorasos). Hvis man, som jeg selv, er til balms, der har en tynd og nogenlunde (kerne)mælkeagtig konsistens, vil man nok blive skuffet; omvendt, så er balmens konsistens nu, som blamer er flest. Ingrediensmæssigt er der dog ikke noget at komme efter.

Shower gel'en er min go-to-shower gel. Duften er vidunderlig - og jeg vil *klart* anbefale den.

Sidst opdateret den 19. august 2011 kl. 21:49

Brose


22. august 2011


Hej Nikolaj

Fedt at høre om dine erfaringer med Speick. Jeg har selv brugt produkterne her de sidste par uger og synes også at de er rigtig gode.

Jeg havde endnu ikke prøvet Speick Shower Gel'en, men efter at have læst dit indlæg blev jeg ganske enkelt nødt til at tage en flaske med i brusebadet her i weekenden - den får helt sikkert lov til at blive en del af cirkulationen samme med bla. Philip B Nordic Wood som er en af mine absolutte favoritter.

Mvh,
Brose / Proshave  

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk