Forum - Skæg & Skægpleje - Søger anbefaling af herrefrisør med "skæg erfaring" (Kbh/storkbh, evt Roskilde eller Køge)
Bruger 

Michael Harsted


8. marts 2016

Søger anbefaling af herrefrisør med "skæg erfaring" (Kbh/storkbh, evt Roskilde eller Køge)
Hej Proshave medlemmer :)

Jeg nyder godt af jeres citrus skægvask+balm+oilie kombination og er rigtig tilfreds med resultatet. Mit skæg så mat og u-velplejet ud inden, men det ser virkelig flot ud nu. Det er rigtig godt for mig, da jeg svømmer nogle gange om ugen, og det hjælper mod alt det klor som ellers ville tørre det helt ud.

Desværre er jeg ikke særlig øvet i at bruge en saks (og da slet ikke i spejlet hvor alting er spejlvendt!), så jeg ville gerne høre om Proshave eller jer medlemmer har kendskab til en forholdsvis "billig" frisør som i kan anbefale. Jeg har prøvet før, men føler at jeg bliver set ned på når jeg som skaldet mand med forholdsvis stor fuldskæg træder ind af døren, i en salon fuld af kvinder og krølle jern. ;-)

Tak for hjælpen

Mvh Michael

Brose


10. marts 2016


Hej Michael

Fedt at høre at det har gjort en mærkbar forskel med nogle gode skægprodukter!

Mht. trim af fuldskæg så vil jeg foreslå dig at tage fat i Jonas fra Barb i Vognmagergade i København.
Jeg kender ikke lige deres priser mht. trimning af skæg, men her vil du i hvert fald være i trygge hænder i en rigtig salon for mænd :-)

Du kan finde deres oplysninger på www.barb.dk

Ha' en go' aften!

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk