Forum - Aftershave - skæg pæst
Bruger 

Peter U


21. december 2009

skæg pæst
Hej


Jeg har en del problemer med skæg pest.
Har prøvet en hel del skrabere, og bruger pt. maskine.
men synes det bliver en dålig barbering og slipper stadig ikke for de rødde knopper.

Hvad vil i andbefale mig ?
Før-efter og under babering, og er det bedst at få en justerbart  skraber?

Håber i kan hjælpe

På forhånd tak.

Vh Peter U

Søren H. Møller


22. december 2009


Hej Peter.

Jeg får røde knopper og irriteret hud med det samme, hvis jeg bruger maskine.
Våd-barbering reducerede det problem kraftigt, og efter at være gået over til DE skrabere så er det næsten ikke-eksisterende i dag.

Der er sikkert flere ting, der gør sig gældende bl.a. at de produkter man bruger under barberingen er bedre.

Jeg startede selv med en justerbar skraber (Futur) og dengang syntes jeg, det var et godt valg.
Efter at have prøvet adskillelige skrabere siden, så samler Futuren støv på hylden, den barberer glimrende, men jeg synes simpelthen hovedet er for stort.
Så hvis du vil gå efter en justerbar, så er Progress nok et bedre valg.
Ellers (uden at have prøvet den selv - endnu) så får Merkur HD (34C) gode anbefaling som en rigtig god skraber både for begyndere og for de erfarne, hvilket jo vil være perfekt, hvis man ikke rammes af samlermani som nogle af os :o)

Før barbering
Der er delte meninger om pre-shave produkter hjælper eller ej.
Jeg brugte den hvide pre-shave fra Proraso og har været godt tilfreds. Den sidste måneds tid har jeg stort set ikke brugt den, for at se forskellen.
For nogle sæbers vedkommmende er det lige meget, men jeg har også et par stykker, hvor pre-shave helt sikkert giver en bedre barbering.

Under barbering
En god sæbe og børste og her vil jeg da gerne anbefale Prorasos sæbe med Aloe Vera og Grøn te (den hvide), den er god, især hvis man har sart hud. Tilmed er sæben ret nem at røre op til en god skum, og det er jo en fordel som nybegynder. Det var min startsæbe og jeg er stadig glad for den, og den er en fast bestanddel i samlingen af sæber.
Den grønne version er tilsvarende kvalitet, men har menthol og eucalyptus i, så den giver lidt af et "kick".

Efter barbering
Da jeg ikke længere har problemer med rød hud (medmindre jeg selv er skyld i det) bruger jeg aftershave og nogle gange en toner.
Men har du problemer med indgroede hår, så har Anthony et produkt, som jeg ved der er skrevet en bedømmelse af her på sitet.

Håber det kan hjælpe dig lidt på vej, ellers spørger du bare igen  :o)


Mvh.
Søren

Grenberg


23. december 2009


Hej Peter

Vil lige bakke Søren op, har selv haft store problemmer med irriteret hud, røde knopper osv, efter brugen af merkur skraber er det reduceret væssentligt.

Jeg vil helt klart anbefale Merkur 34c(min favorit) eller Progress. Gerne Derby blade de er bare super.

Jeg har selv prøvet både preshave oil og pre-shave cream uden den store effekt, men hvis du vil prøve så ta' Proraso den hvide med aloe vera/green the og døm selv.

Med hensyn til sæbe/chrem/skum så Vil Jeg bruge Proraso barbersæbe hvid til følsom hud sa den både er nem at piske op og giver en god barbering til følsomhud (evt. ta den med skum istedet hvis du ikke har børste)
Hos mig er Mitchells's kongen men den er også noget sværrere at piske op.

Efterbarberingen ville Jeg tage to ting. Proraso grøn og hvid aftershave er klasse.

God fornøjelse :-)

Mvh

Grenberg


For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk