Forum - Barbercremer og -sæber - Sir Irisch Moos barbersæbe udgået?
Bruger 

Carsten


28. maj 2014

Sir Irisch Moos barbersæbe udgået?
Jeg holder meget af SIM barbersæbe - men den har ikke været på lager i meget lang tid nu - er den udgået?

Hvordan er denne sæbe? og er den håndsæbeformet eller kan man lægge den ned i en barberskål?
http://www.proshave.dk/the-handmade...

På forhånd tak.

Brose


31. maj 2014


Hej Carsten

Det har ikke været muligt for os at få et klart svar på om Sir Irisch Moos barbersæben er udgået eller ej, men de sidste par gange vi har bestilt den hos vores leverandør, har de i hvert fald ikke været i stand til at levere :-( Vi har dog ikke givet op endnu :-)

Mht. barbersæben fra The Handmade Soap Company, så er den formet i en bar, altså som en håndsæbe. Den kan fint, som de fleste andre sæber brydes op i presses ned i en skål hvis man ønsker det.

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk