Forum - Barberkoste - Silvertip Fibre 2.0
Bruger 

Brian Damm


31. marts 2015

Silvertip Fibre 2.0
Goddag de herrer,

Jeg vil gerne skifte min halv slidte boar børste ud med en ny, og er i den forbindelse faldet over Silvertip Fibre fra Mühle, som eftersigende skulle være en fremragende børste til prisen.

Dog skal det være den såkaldte 2. generation af disse, og jeg er lidt tvivl om, hvilken version den jeg har kigget på er. Måske Brose kan opklare dette? :-)

Det drejer sig om denne børste:

http://www.proshave.dk/muhle-silver...

Brose


1. april 2015


Hej Brian

Da Mühle introducerede Silvertip Fibre® på markedet i 2010, havde den første serie fibre en smule anderledes karakteristika end de har i dag.

Da Mühle efterfølgende kom med en yderligere optimeret version af Silvertip Fibre® var der nogen der begyndte at omtale dem som version 1.0 og version 2.0 og det slog hurtigt igennem på diverse forums.

Det korte af det lange er, at alle Mühles Silvertip Fibre® børster fremstilles og leveres med nyeste og bedste version af fibrene (Version 2.0) og samtlige Mühle barberkoste du finder på Proshave eller hos vores forhandlere rundt om i skandinavien er ligeledes med Silvertip Fibre® 2.0 :-)

Du går ikke galt i byen med en Mühle barberkost, uanset hvilken type du vælger.

Mvh
Brose / Proshave

Brian Damm


1. april 2015


Mange tak for det udførelige svar, Brose :-)

Det bliver sådan en kost som skal erstatte min gamle grise børste.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering
Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Piccadilly Shaving, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Alvarez Gómez, Floïd, LEA Classic, Wilde & Harte, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Floïd, Klar Seifen, Meißner Tremonia, Percy Nobleman, Mr Natty, The Holy Black og ZIRH.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og parfume til mænd til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet)

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du lære mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Gavekort

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk