Forum - Barbercremer og -sæber - Shaving oil/gel
Bruger 

Claus Olesen


16. juli 2014

Shaving oil/gel
Halløjsa,
Nu har jeg gennem et godt stykke tid barberet mig udelukkende med en shaving oil og en DE skraber. Det produkt jeg har brugt er Somersets Tough Stubble shaving oil (se vedlagte billede).
Jeg har ikke haft brug for ekstra sæbe eller noget og olien både blødgør hårene og giver et godt glid når der bliver tilført vand. Jeg får rigtig gode barberinger hvor der kun meget sjældent kommer en enkelt eller to meget lille blødning (som nok mest er teknisk betonet).
Men...
Min eneste kritik af produktet er lugten. Ikke at det lugter grimt, men det har en ret karakteristisk "mørk" eller krydret duft, som jeg syntes clasher med nærmest alt jeg putter på bagefter (jeg barberer mig normalt før jeg tager et bad og selv ikke badet får duften af olien til, at gå væk). Det forsvinder selvfølgelig i løbet af dagen, men jeg er nu på udkig efter et lignende produkt der rent duftmæssigt passer bedre til mig.
Så...
Spørgsmålet er om der er nogle af de andre produkter (olie eller gel) der er til salg her på siden, som jeg kan erstatte Somersets olie med?
Er der nogen der har erfaring med produkterne? Også gerne de nye (f.eks. Floïd).
Er det muligt "kun" at barbere sig med nogle af pre-shave olierne?
Jeg er som sagt på jagt efter en olie eller gel der både blødgør hårene meget (kraftigt skæg), giver godt glid og samtidigt dufter "godt".

Søren H. Møller


16. juli 2014


Jeg har ingen erfaring med barbering med olie, men har læst at olivenolie eller mandelolie skulle kunne gøre det.

Claus Olesen


16. juli 2014


Hej Søren,
Ja, det er bestemt en mulighed, at blande noget selv (har faktisk også nogle af ingredienserne, ricinus/castor olie og noget godt olivenolie + et par æteriske olier), men nogle gange kan det være rart bare, at købe et velduftende produkt og ikke skulle bekymre sig om sammensætningsforhold osv. :-)

JEEP

JEEP


13. august 2014


Jeg har ikke selv ret gode erfaringer med at benytter mig af den slags olier/gels. Mit skæg er meget stridt - og vokser i alle retninger - der er simpelthen ikke blødgørende effekt nok i nogen olie/gel, som jeg har prøvet, til mit behov.

Jeg har nogen gange benyttet mig af olie som preshave, når jeg ikke har haft tid eller mulighed for at tage et brusebad før barbering, dér gør det en del - men kun i forbindelse med traditionel barbersæbe.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk