Forum - Generelt - Semogue Owners
Bruger 

Andreas


18. april 2011

Semogue Owners
Det her indlæg falder sikkert udenfor reglerne her på siden, men jeg er helt grøn i det her med ordentlige barberinger.

Jeg har siddet og læst trådene her i forummet igennem efter en god begynder barberkost og sæbe og tror nok jeg hælder mest til Mitchells Wool Fat sæbe (old school charme og lyder lækkert + flot dåse) og en Semogue Owners barberkost (lyder til at være nogenlunde + ikke så dyr som mange grævlingebørster).

Jeg vil dog gerne spørge om der er planer om at lade Semogue indgå i sortimentet her på siden eller om i kan henvise mig til et sted jeg kan købe den?

Amazon har den, men sender desværre ikke her til Danmark.

Søren H. Møller


18. april 2011


Hej Andreas.

Semogue Owners Club barberkosten er et rigtig godt valg, hvis vi taler om grævlingeudgaven.
Den er en rigtig god all-rounder, som både kan bruges med sæber og cremer, og i skål og hvis man skummer op direkte i ansigtet.

Taler vi om udgaven med grisehår, så er det også en rigtig god barberkost, men måske ikke den bedste som første kost, den har en indkøringsperiode før den opnår sit fulde potentiale, og opskumningsteknikken kan også være sværere at få på plads, da grisehår opfører sig anderledes end grævlingehår.

Du kan finde hele Semogues udvalg af barberkoste hos vintagescent - søg på google og du skal finde  :o)
De sender verden rundt, og Bruno som står bag vintagescent er en rigtig flink fyr med en tilsvarende kundeservice, hvis der mod forventning skulle opstå problemer.



Mvh.
Søren


Mvh.
Søren

Andreas


18. april 2011


Tak skal du have, Søren.

Andreas


18. april 2011


Jeg havde faktisk tænkt på den der hedder 1305, da jeg ikke er interesseret i at bruge særlig mange penge på det før jeg har set om jeg bryder mig om det.

Er det en du vil kunne anbefale?

Madsen

Madsen


18. april 2011


Hej Andreas

1305 er en grisse børste, og skal derfor, som Søren har nævnt, har den en indkørings periode.
Til at starte med, vil de være prikkende på huden.
Kan ikke holde meget sæbe
Langsom til opskumning.

Men efter den er kørt indt, vil de nævnte ting, være reduceret. Grissebørster er dem man får mest forpengene.

Mvh
Madsen

Madsen

Madsen


18. april 2011


Fik vist ikke helt svaret på spørgsmålet. 1305 regnes for at være en af de bedste grissebørster på market :)

Omega laver også grissebørster i samme høje kvalitet, hvis du mangler et andet mærke at kigge på.

Mvh
Madsen

Søren H. Møller


18. april 2011


Hej Andreas.

+1 til det Madsen skriver, 1305 er en rigtig god grisehårskost.
Hvis du foretrækker en hvor håndtaget er i natur, så hedder den 1250. Knuden er magen til, den er bare ikke "grævlingefarvet" som på 1305.

Omega barberkostene er også et rigtig godt valg, og de par stykker jeg har, har haft en meget kort indkøringsperiode i forhold til Semogues koste, der tilsyneladende kræver lidt mere arbejde, til gengæld er belønningen værd at vente på.
Men uanset overnstående mærker, så går du ikke galt i byen.

1305/1250 synes jeg er en god begynderkost; knuden er ikke voldsom stor, så den skal loades meget, loftet er ikke højt, så den kan nemt bruges til både sæbe og creme, og håndtaget har en (efter min mening) god størrelse og et godt design der gør det nemt at holde ved.

Man kan hjælpe sig selv lidt på vej, når man får kosten, ved at nøjes med at skumme op i hånden de første gange. Derved får man en fornemmelse af hvor våd kosten skal være og hvor meget sæbe/creme man skal bruge.

Det har også den positive effekt, at spidserne splitter, og det er netop det, man gerne vil have sker med en grisehårskost - det er det, der gør den dejlig blød.
Man skal bare huske at lade den tørre fuldstændig mellem opskumningerne, ellers splitter spidserne ikke.


Mvh.
Søren

Andreas


19. april 2011


Tak skal i alle have.

Jeg endte med at bestille en 1305 fra vintagescent.

Bliver spændende at se om den dur til noget.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk