Forum - Barberkoste - Semogue Owners Club 2-band Finest Badger
Bruger 

Søren H. Møller


6. februar 2011

Semogue Owners Club 2-band Finest Badger
Indrømmet, det er en meget tidlig bedømmelse af en barberkost efter kun 1 barbering, men jeg vil alligevel lige give mit indtryk, og vise et billede (pre og post bloom).

Selvom navnet "Semogue Owners Club" lyder som om, man skal være medlem at en klub for at kunne få fat i den, så er det ikke sådan.
Semogue Owners Club er egentlig en gruppe af mennesker på et forum, der slog sig sammen og fik Semogue til at fremstille nogle "Limited Edition" barberkoste. Den første, 2009 udgaven, blev så stor en succes, at man gerne ville udvide produktionen, men af hensyn til de der havde bestilt LE udgaven, blev produktions-modellen lidt anderledes, og den blev efterfølgende kaldt SOC (Semogue Owners Club).

Nu har gruppen igen haft fat i Semogue, og det er der kommet denne barberkost ud af.
Hånddrejet håndtag af kirsebærtræ, og hår i "Finest" kvalitet af typen 2-band (mørk-lys), hvilket vil sige, at der kun er 2 farver i knuden, hvor flertallet af grævlingekoste vil være det, man kalder 3-band (lys-mørk-lys).
Knuden er også håndfremstillet af Semogue selv.

Kostens data:
Vægt 52,8 gram
Knude 24,3 mm
Loft 51,7 mm
Håndtag 60,5 mm
Totalhøjde 112,2

Vi er alle forskellige, men dette håndtag passer perfekt i min hånd, og designet gør også, at man kan holde den på forskellig vis, uden at det virker akavet.
Håndtaget er graveret med Semogues logo og "Owners" "Club" henholdsvis over og under logoet.
Personligt kan jeg så også godt lide, at designet adskiller sig fra det gængse på markedet.

Knuden er fyldt godt med hår, så kosten har en rigtig god rygrad, og med 15-20 sekunder på sæben fik jeg rigeligt skum til 5-6 pas.
Hårene er dejligt bløde, faktisk er de mere bløde end min Shavemac D01, så selvom kvaliteten er "Finest", så står den ikke tilbage for Silvertip. I sammenligning med mine andre Silvertip koste virker den en anelse (og vi snakker virkelig petitesser her) mere prikken, men det kan også sagtens være fordi det var første gang.

Jeg har tænkt mig, at bruge den i den kommende uge, og køre den gennem hele maskineriet med creme, sæbe, opskumning i skål og direkte i ansigtet og så kan det jo være den bløder lidt op.
Jeg kommer med en opdatering når ugen er omme.

Semogue har et ry for at lave nogle af de bedste grishårskoste, men de kan også sagtens være med på grævlingefronten, og skulle man have været i tvivl om det, så har de helt sikkert bevist det med både 2010LE modellen og denne her.


Mvh.
Søren

Grenberg


6. februar 2011


Hej Søren

Det er som altid en fornøjnelse at læse dine anmeldelser, de koste ser virklig godt ud, kan godt lide det træ skaft.

Glæder mig til at høre om hvordan det går med den kost

Mvh

Grenberg

Madsen

Madsen


6. februar 2011


Hi Søren

Jeg har manglet en ekstra børste, med nogle bøde hår. Så jeg lige bestilt en. Jeg kikkede lidt på en D01 knude fra shavemac, men du nævner Owner's club er blødere, så jeg kunne ikke holde mig tilbage :)

Mvh
Madsen

Søren H. Møller


6. februar 2011


Nu har du jo bestilt, men uanset hvad dit valg havde været, så var du ikke gået galt i byen.

Jeg har læst mange gode anmeldelser af Shavemacs D01, og jeg må indrømme, at jeg er lidt skuffet over den barberkost, jeg har fået.
Ikke at den er ringe på nogen måde, men jeg kan tydeligt mærke spidserne, og det minder mere om en Best Badger end om en Silvertip, men der er jo også forskel på grævlinge, så det kan være, jeg har fået hår fra en der var særlig strid (en hun-grævling?)  :o)

Det jeg rigtig godt kan lide ved Semoguen, er håndtaget af træ. jeg foretrækker naturmaterialer frem for plast.

Vi er alle forskellige, og har forskellige præferencer, så mine bedømmelser er foretaget ud fra det jeg kan lide, men jeg tror, du vil kunne se frem til at modtage en virkelig dejlig barberkost.


Mvh.
Søren

Grenberg


6. februar 2011


hun grævling he he he he he ja kosten der hjemme kan godt føles lidt strid

mon ikke der er forskel på hår selvom det hedder silvertip, gåsedun er jo også et meget vidt begreb


Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


11. februar 2011


Efter en uge, hvor kosten er blevet kørt gennem hele programmet, har jeg ikke ændret min mening, tværtimod.

Jeg har skummet op direkte i ansigtet med T&H Sandalwood Shaving Cream og La Toja Shave Stick og jeg har skummet op i skål med D.R. Harris Marlborough Soap, Mitchell’s Wool Fat Soap, Taylor of Old Bond Street Lemon & Lime Cream og Nanny’s Lemony Lime Shaving Soap og jeg fik tyk cremet skum alle gange uden problemer.

Min favorit grævlingekost har været uafgjort mellem min Edwin Jagger og Semogue 2010LE, men de er blevet overhalet af denne skønne barberkost, der bare er en rigtig god all-rounder pga. rygraden og knudens densitet.

Jeg har lavet en lille test, der viser rygraden i forhold til 3 andre barberkoste, ved at lade en 400 grams hammer hvile på håndtaget og trykke hårene ned.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk