Forum - Nyheder fra Proshave - Sedef shavetter, klinger og samlede sæt
Bruger 

Brose


14. august 2013

Sedef shavetter, klinger og samlede sæt
Hej alle

Vi har netop oprettet et par Sedef shavetter i sort og hvid, samt de tilhørende Derby Professionel Half Blades (æske med 100 klinger).

Vi har desuden lavet et samlet sæt, så det er muligt at bestille både Sedef shavette og klinger til en ekstra fordelagtig pris.

Går du og overvejer at prøve kræfter med en rigtig straight razor, vil dette være et oplagt sted at starte.

Vær opmærksom på at det godt kan være lidt svært at få isat bladet de første par gange. Er dette tilfældet kan du tage en tegnestift og trække igennem rillen, så den ikke lukker helt så stramt til :-)

Jeg laver formodentlig lige et par billeder der viser hvor nemt det reelt er at få klingen til at sidde korrekt - man skal bare være lidt forsigtig når man gør det, så man slipper for unødige udflugter til skadestuen ;-)

Se de nye Sedef shavetter, klinger og sæt hér:
http://www.proshave.dk/Pages/Search...

Mvh
Brose / Proshave

pape


21. august 2013

Første forsøg med en shavette
Hej.

Jeg modtog en af disse Sedef shavetter i går med posten, og den skulle da selvfølgelig afprøves her til morgen. Jeg har barberet mig dagligt med DE de sidste par år, så nu skulle det her altså prøves.
Jeg lever stadig, og mistede nok ikke meget mere end 1,5L. blod.   ;-)
Nej det gik faktisk helt ok. Jeg fik en fornuftig shave, men skulle nok have holdt mig til et enkelt pas, kan jeg mærke. Jeg blev også noget rød bagefter, men det havde jeg nu også forventet, da jeg har en meget følsom hud, og meget let bliver rød.
Super tiltag Brose med en billig shavette i sortimentet, så man kan forsøge sig lidt frem med "straight" inden man kaster sig ud i en større indvistering.

Mvh
Johan

Brose


21. august 2013


Hej Johan

Fedt med en tilbagemelding - tak for det!

Det glæder mig at høre at du fortsat er i live ;-) - De første 5-10 gang vil jeg helt klart anbefale at man holder sig til en enkelt pas. Det tager lidt tid at få teknikken på plads og der er en del faktorer der spiller ind, nu hvor man ikke bare kan nøjes med at trække en skraber blødt hen over huden.

Skriv endelig hvordan det skrider frem efterhånden som teknikken komme på plads.

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk