Forum - Barbercremer og -sæber - Scuttle tip og trick!
Bruger 

Henrik Palshøj


7. juni 2011

Scuttle tip og trick!
Hej alle,

Idag prøvet jeg min Scuttle sammen med min nye 23 mm shavemac og Mitchell's shaving soap, det var overraskende let at piske en lækker skum i forhold til min gamle American Crew børste. Men nu til hvad det drejer sig om! Jeg syntes jeg har svært ved at holde skummet nede i koppen, det ryger hele tide nop og ligger på kanten, som om skålen er for lille. Er det teknik?

Hilsen Henrik

JAN


7. juni 2011


Hej Henrik.
Scuttlen har vel nok en passende størrelse, selv om jeg kan genkende dit problem, jeg undgår alt for livlige piskebevægelser, i stedet pumper jeg meget kosten i sæben og får dannet rigeligt skum på denne måde; så er jeg også fri for at knalde børstehåndtaget ind i scuttlen hele tiden. Et under at jeg ikke har smadret den endnu !
I øvrigt foretrækker jeg opskumning i ansigten, og kosten holdes blot varm i scuttlen. Virker fint for mig.                  mvh
Jan

Grenberg


7. juni 2011


Hej Henrik

Har lidt samme problem og bruger egentlig ikke scuttlen så meget som jeg burde. Det er nok et spørgsmål om tålmodighed og øvelse.

Mvh

Grenberg

John Kreiner

John Kreiner


8. juni 2011

Hej Henrik (og Jan)...

Jeg bruger min scuttle hver dag, og sidder og undrer mig over, hvordan Jan kan slå håndtaget imod skålen, så han er bange fir at slå den itu.

Jeg forsøger at holde kosten så lodret ned i skålen som muligt, og har aldrig oplevet det, han beskriver.

Men jeg genkender problemet med skum, der er ved at vælte ud over siderne.

Problemet er - efter min erfaring - dog ikke større end, at jeg en gang imellem lige kører kosten hen over kanten, så jeg fanger det "vildfarne", før det vælter helt ud.

Jeg tager det som et udtryk for godt skum, at det "vokser" i skålen og næsten bliver mere creme end skum.

vh
john k-

Henrik Palshøj


8. juni 2011


Tusind tak for jeres svar, jeg vil prøve at arbejde lidt mere med teknikken.

Ellers et fedt forum.

Mvh
Henrik

Søren H. Møller


8. juni 2011


+1 til Johns indlæg.

Generelt har jeg ikke problemer, og lige som John, så holder jeg barberkosten så lodret som muligt, og for det meste kan jeg holde skummet i de nederste 4/5 af scuttlen.

Men det har selvfølgelig også noget at gøre med, hvor meget sæbe/creme man har taget i brug.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk