Forum - Barbercremer og -sæber - Scottish Fine Soaps - Classic barbersæbe
Bruger 

Søren H. Møller


10. januar 2012

Scottish Fine Soaps - Classic barbersæbe
Jeg har haseleret mod Scottish Fine Soaps barbersæbe og udtalt, at den ikke kan give en stabil skum.

Der har været en tråd på B&B om selvsamme sæbe, og der er nogle der har fået en god skum ud af den. Èn af de der havde fået en god skum, bor et sted med blødt vand, så jeg bestemte mig for at teste sæben i destilleret vand.

Inden testen læste jeg en tråd om Penhaligon's barbersæber, hvor der stod man skulle tilsætte mere vand selvom skummet virkede tyndt.

Med det i baghovedet loadede jeg børste godt på pucken, 45-60 sekunder og begyndte at skumme op.
Til en start så det ud som altid, men efter at have pisket i et par minutter var det som om skummet begyndte at samle sig, så jeg tilsatte 5 dråber vand og piskede videre.
Skummet blev, til min overraskelse, ved med at blive tykkere, og efter at have tilsat vand 4-5 gange fik jeg en dejlig tyk marengs-agtig stabil skum. Se foto.
Og der var skum nok til et par dages barbering.

For sjovs skyld blev jeg ved med at tilsætte vand for at se hvornår skummet kollapsede, og jeg måtte tilsætte næsten 2 spiseskefulde før skummet var uegnet til barbering.

Jeg gentog testen med postevand, denne gang loadede jeg dog kun i 20 sekunder, og fik igen efter tilsætning af vand over nogle gange, en cremet stabil skum.
Der skal arbejdes, men det kan altså sagtens lade sig gøre.

Så hermed min undskyldning til Scottish Fine Soaps for at have kaldt barbersæben for dårlig, det er den ikke, man skal bare lære den at kende, da den opfører sig lidt anderledes end andre barbersæber.

Men er det ikke dejligt at tage fejl, og det så viser sig at være en god ting  :o)


Mvh.
Søren

Grenberg


13. januar 2012



Hej Søren

Har sjovt nok Scottish uge i næste uge så vil jeg lege lidt med vandet.

Tak for dit indlæg der er noget at lege med.

Mvh

Grenberg

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk