Forum - Andre produkter - Sandalwood Skin food fra Geo F. Trumper
Bruger 
Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


8. december 2011

Sandalwood Skin food fra Geo F. Trumper
Hejsa på forum

Jeg har kigget lidt på dette produkt. Jeg syntes at det er interessant, da det både kan bruges som preshave og aftershave. Yderligere kan jeg rigtig godt lide duften af Sandalwood:o).

Jeg tænker at der garanteret er nogen her inde, som har en mening om dette produkt:o). Jeg vil meget gerne høre om fordele/ulemper, gode erfaringer/dårlige erfaringer.

På forhånd tak.

Mvh Cato

Grenberg


9. december 2011



Hej Cato

Du har fanget et af mine ømme barberpunkter med dette produkt, efter min mening er det det mest geniale produkt i min barberverden.

Den er genial som pre-shave da den giver et helt utrolig godt glid i skraberen og som aftershave er den nu også god inden man bruger en fugtihedscrem (den står ikke alene uden crem og slet ikke om vinteren).

Har du problemer med en sæbe/crem og vil have lidt mere glid så kom et par dråber skinfood i og det siger spar 2.

I min vernden får dette produkt et stort 10 tal ud af 10 mulige, det er simpelthen genialt.

Eneste minus er måske at det kun er i 3 duft varianter

Mvh

Grenberg

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


9. december 2011


Hej Grenberg

Jeg havde godt luret at du var glad for dette produkt;o). Det er bla. også derfor jeg har lagt dette spørgsmål ind. Kan dette produkt noget, som et almindligt preshave produkt ikke kan, siden du er så glad for specifikt dette produkt? Jeg er med på at det også kan bruges som aftershave, men er det derfor at du syntes det er så godt, eller er det noget helt andet der spiller ind?

Mvh Cato

Grenberg


9. december 2011



hej Cato

Jeg har det bare sådan med olier at de fedter for meget og ikke giver godt nok glid, for mit eget vedkommende synes jeg ikke Proraso cremen giver ´stor effekt men bruger den da i ny og næ men ved mange er glade for dem.

Af  de pre-shave produkter jeg har prøvet er der endnu ingen der der kommer i nærheden af det glid som skinfood'en giver mig.

Bruger mest skinfood som pre-shave da det er der den er bedst

Mvh

Grenberg

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


9. december 2011


Hej Grenberg

Ok, det var da rene ord for pengene:o). Tak for det. Jeg må helt sikkert have mig en flaske og prøve den i varianten Sandelwood. Jeg syntes at det er en super duft.

Mvh Cato

Ole


10. december 2011


Hej Cato.

Jeg vil holde med Grenberg, denne Preshave fedter ikke! Jeg har dog ikke prøvet den med Sandalwood endnu, men bruger selv den med Lime :)

P.S Husk, at Sandalwood dufter / lugter forskelligt fra producent til producent... F.eks. syntes jeg, at TOBS Sandalwood barbercremen, lugter forfærdelig... Hvorimod den bedste Sandalwood splash jeg har duftet til, er D.R Harris.

Men som med alt andet, så er det smag og behag :)

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


10. december 2011


Hej Ole

Jeg bliver mere og mere overbevist om, at jeg må prøve dette produkt. Mange tak for indput:o).

He he, det er egentlig sjovt hvor forskelligt vi kan opfatte tingene:o). Jeg syntes feks. at TOBS Sandelwood  barbercreme dufter fantastisk. Interessant at der så kan være så meget forskel i duften, fra fabrikat til fabrikat!?!

Mvh Cato

Christian Skott Johansen


21. februar 2012


Kan man egentlig købe Trumbers Skinfood i Danmark?

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


21. februar 2012


Hej Christian

Barberen i Silkeborg forhandler Trumper produkter inkl. Skinfood. Det findes på hans webshop.

Mvh Cato

Christian Skott Johansen


21. februar 2012


Tak Cato.

Det vil jeg lige prøve af tjekke ud! :)

Mvh Christian

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk